Eric van Voorthuizen vertrekt bij Vissers Olie

Retaildirecteur Eric van Voorthuizen vertrekt met ingang van 1 januari 2017 bij Vissers Olie. Hij is ruim zeven jaar werkzaam geweest bij het bedrijf uit Horst, eerst als Accountmanager Dealers en later in zijn huidige functie van retaildirecteur. Samen met algemeen directeur Gerbert Vissers is Van Voorthuizen verantwoordelijk geweest voor de overname en integratie van de Esso-stations van regio Zuidwest, die ruim twee jaar geleden door het bedrijf zijn overgenomen van ExxonMobil.

Medio dit jaar is bovendien de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept van Vissers Olie, Moments & More aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek, voltooid. De retaildirecteur (zie foto onder) heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit succesvolle winkelconcept.

Doppio Espresso

Na bijna zijn hele werkzame leven in de tankstationbranche te hebben doorgebracht gaat Van Voorthuizen nu iets heel anders doen. Medio februari volgend jaar opent hij een filiaal van koffieketen Doppio Espresso op de campus van de Universiteit van Wageningen.

eric-van-voorthuizen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eric van Voorthuizen vertrekt bij Vissers Olie | TankPro.nl

Eric van Voorthuizen vertrekt bij Vissers Olie

Retaildirecteur Eric van Voorthuizen vertrekt met ingang van 1 januari 2017 bij Vissers Olie. Hij is ruim zeven jaar werkzaam geweest bij het bedrijf uit Horst, eerst als Accountmanager Dealers en later in zijn huidige functie van retaildirecteur. Samen met algemeen directeur Gerbert Vissers is Van Voorthuizen verantwoordelijk geweest voor de overname en integratie van de Esso-stations van regio Zuidwest, die ruim twee jaar geleden door het bedrijf zijn overgenomen van ExxonMobil.

Medio dit jaar is bovendien de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept van Vissers Olie, Moments & More aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek, voltooid. De retaildirecteur (zie foto onder) heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit succesvolle winkelconcept.

Doppio Espresso

Na bijna zijn hele werkzame leven in de tankstationbranche te hebben doorgebracht gaat Van Voorthuizen nu iets heel anders doen. Medio februari volgend jaar opent hij een filiaal van koffieketen Doppio Espresso op de campus van de Universiteit van Wageningen.

eric-van-voorthuizen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.