DCB Energy en Sakko vergroten netwerk met nieuwe stations

DCB Energy heeft een nieuwe locatie toegevoegd aan zijn netwerk. Het gaat om een onbemande TankEasy-vestiging aan de Thoelaverweg in het Zuid-Hollandse Brielle. Het station is vorige week geopend. Ook Sakko opende recentelijk een nieuw station, namelijk een onbemande BP in de Gelderse plaats Vuren.

DCB Energy meldt over zijn nieuwe station: 

”Het moderne design van het tankstation is gericht op een optimaal gebruiksgemak en laat zien dat het klaar is voor de toekomst. De ligging van deze vestiging zorgt ervoor dat zowel bedrijven als consumenten optimaal worden bediend.”

Op woensdag 16 en donderdag 17 november werden de eerste bezoekers bij de nieuwe vestiging op feestelijke wijze onthaald. Voor iedere bezoeker stond een welkomstcadeau klaar. Op hetzelfde terrein is ook een Albert Heijn-supermarkt en een slijterij van Gall & Gall gevestigd.

Sakko

Eind vorige maand opende Sakko uit Bergen op Zoom al een nieuwe vestiging, namelijk een BP Express in Vuren. Het station ligt aan de Zeiving 19, direct aan een afrit van de A15 en op het voorterrein van een restaurant en een McDonald’s.

Het onbemande station heeft drie pompeilanden met in totaal zes opstelplaatsen voor zowel trucks als personenauto’s. Beide klantengroepen kunnen ter plekke Adblue tanken.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DCB Energy en Sakko vergroten netwerk met nieuwe stations | TankPro.nl

DCB Energy en Sakko vergroten netwerk met nieuwe stations

DCB Energy heeft een nieuwe locatie toegevoegd aan zijn netwerk. Het gaat om een onbemande TankEasy-vestiging aan de Thoelaverweg in het Zuid-Hollandse Brielle. Het station is vorige week geopend. Ook Sakko opende recentelijk een nieuw station, namelijk een onbemande BP in de Gelderse plaats Vuren.

DCB Energy meldt over zijn nieuwe station: 

”Het moderne design van het tankstation is gericht op een optimaal gebruiksgemak en laat zien dat het klaar is voor de toekomst. De ligging van deze vestiging zorgt ervoor dat zowel bedrijven als consumenten optimaal worden bediend.”

Op woensdag 16 en donderdag 17 november werden de eerste bezoekers bij de nieuwe vestiging op feestelijke wijze onthaald. Voor iedere bezoeker stond een welkomstcadeau klaar. Op hetzelfde terrein is ook een Albert Heijn-supermarkt en een slijterij van Gall & Gall gevestigd.

Sakko

Eind vorige maand opende Sakko uit Bergen op Zoom al een nieuwe vestiging, namelijk een BP Express in Vuren. Het station ligt aan de Zeiving 19, direct aan een afrit van de A15 en op het voorterrein van een restaurant en een McDonald’s.

Het onbemande station heeft drie pompeilanden met in totaal zes opstelplaatsen voor zowel trucks als personenauto’s. Beide klantengroepen kunnen ter plekke Adblue tanken.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.