Hamer en Franklin Fueling Systems starten samenwerking

Hamer en Franklin Fueling Systems hebben op dinsdag 15 november tijdens de Tankstation Vakbeurs in Houten de overeenkomst ondertekend voor een samenwerking in de Benelux. De overeenkomst is ondertekend door Fons Jans, algemeen directeur van Hamer en door Peter van der Gaag, VP Sales bij Franklin Fueling Systems.

Met deze samenwerking heeft Hamer een partner waarmee zij “nog beter invulling kan geven aan de steeds zwaarder wordende eisen ten aanzien van brandstofleidingen en brandstofsystemen”, aldus het bedrijf uit Apeldoorn. “Franklin Fueling Systems heeft zeer innovatieve en technische producten in het pakket waarmee zij zich, onder andere door middel van unieke patenten en certificeringen, onderscheidt van andere fabrikanten en aanbieders in de markt.”

Hamer

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Het is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie en heeft vestigingen in Nederland en België. In totaal werken er bijna 350 medewerkers. Kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Franklin Fueling Systems is een wereldwijde speler op het gebied van kunststof brandstofleidingsystemen en totaaloplossingen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hamer en Franklin Fueling Systems starten samenwerking | TankPro.nl

Hamer en Franklin Fueling Systems starten samenwerking

Hamer en Franklin Fueling Systems hebben op dinsdag 15 november tijdens de Tankstation Vakbeurs in Houten de overeenkomst ondertekend voor een samenwerking in de Benelux. De overeenkomst is ondertekend door Fons Jans, algemeen directeur van Hamer en door Peter van der Gaag, VP Sales bij Franklin Fueling Systems.

Met deze samenwerking heeft Hamer een partner waarmee zij “nog beter invulling kan geven aan de steeds zwaarder wordende eisen ten aanzien van brandstofleidingen en brandstofsystemen”, aldus het bedrijf uit Apeldoorn. “Franklin Fueling Systems heeft zeer innovatieve en technische producten in het pakket waarmee zij zich, onder andere door middel van unieke patenten en certificeringen, onderscheidt van andere fabrikanten en aanbieders in de markt.”

Hamer

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Het is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie en heeft vestigingen in Nederland en België. In totaal werken er bijna 350 medewerkers. Kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Franklin Fueling Systems is een wereldwijde speler op het gebied van kunststof brandstofleidingsystemen en totaaloplossingen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.