Joop Stutterheim nieuwe directeur SWO de Splinter

Joop Stutterheim (53) is de nieuwe directeur SWO de Splinter. Hij volgt de per 1 oktober vertrokken Aschwin Vermeulen op. Stutterheim heeft veel ervaring in de foodsector en moet bij de Woerdense retailcoöperatie de verbindende rol zijn tussen ondernemers, de coöperatie en de fabrikanten. Splinter is onder meer bekend van zijn GemaQ-formule.

Stutterheim is door Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn geselecteerd uit een grote groep sollicitanten. Onder meer vanwege zijn achtergronden. De nieuwe directeur (zie foto onder) heeft bij diverse prominente food- en non-foodspelers belangrijke functies vervuld.

Albert Heijn

Zo was hij bij Hema verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de afdeling Horeca. Bij Albert Heijn was hij operationeel manager en had in die hoedanigheid veertien winkels onder zich. Bij bedrijfscateraar Eurest was hij als directeur verantwoordelijk voor category management, inkoop, logistiek, marketing en communicatie.

Op korte termijn bezoekt de nieuwe directeur alle aangesloten leden. Verder zal Stutterheim zich buigen over category management en een analyse maken van de huidige inkoopcontracten. Op de middellange termijn wordt Stutterheim verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een vers-assortiment binnen de coöperatie en de aangesloten stations.

joop-stutterheim

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Joop Stutterheim nieuwe directeur SWO de Splinter | TankPro.nl

Joop Stutterheim nieuwe directeur SWO de Splinter

Joop Stutterheim (53) is de nieuwe directeur SWO de Splinter. Hij volgt de per 1 oktober vertrokken Aschwin Vermeulen op. Stutterheim heeft veel ervaring in de foodsector en moet bij de Woerdense retailcoöperatie de verbindende rol zijn tussen ondernemers, de coöperatie en de fabrikanten. Splinter is onder meer bekend van zijn GemaQ-formule.

Stutterheim is door Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn geselecteerd uit een grote groep sollicitanten. Onder meer vanwege zijn achtergronden. De nieuwe directeur (zie foto onder) heeft bij diverse prominente food- en non-foodspelers belangrijke functies vervuld.

Albert Heijn

Zo was hij bij Hema verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de afdeling Horeca. Bij Albert Heijn was hij operationeel manager en had in die hoedanigheid veertien winkels onder zich. Bij bedrijfscateraar Eurest was hij als directeur verantwoordelijk voor category management, inkoop, logistiek, marketing en communicatie.

Op korte termijn bezoekt de nieuwe directeur alle aangesloten leden. Verder zal Stutterheim zich buigen over category management en een analyse maken van de huidige inkoopcontracten. Op de middellange termijn wordt Stutterheim verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een vers-assortiment binnen de coöperatie en de aangesloten stations.

joop-stutterheim

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.