Bekijk de foto’s van de Tankstation Vakbeurs 2016

Een recordaantal mensen uit de petrolbranche bezocht dinsdag de derde editie van de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Zo’n 1.400 geïnteresseerden lieten zich door de ruim honderd exposanten, door de diverse workshops en op het Nationaal Tankstation Congres bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Wie er niet bij kon zijn, kan nu een uitgebreide fotoreportage bekijken. En wie er wel bij was, kan op deze manier nog even nagenieten van een geslaagd evenement. En misschien sta je zelf ook op de foto!

Bekijk de foto’s hier: https://www.tankpro.nl/gallery/tvb2016/

tankstation-vakbeurs

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.