1.400 bezoekers op derde Tankstation Vakbeurs

Ruim 1.400 professionals bezochten dinsdag de derde editie van de Tankstation Vakbeurs. Dat is veertig procent meer dan vorig jaar. Samen met een recordaantal exposanten was dit evenement in Expo Houten de grootste editie tot dusver. Ook het congres trok veel bezoekers, met ruim honderd geïnteresseerden. De organisatie was in handen van ProMedia Europoint, uitgever van vakblad Tankpro.

Tijdens de dag was er een uitgebreid programma van workshops. Onderwerpen die werden besproken waren onder meer de nieuwe tankstationformule TanQyou en de Comfort Lane, waarbij klanten kunnen tanken aan een lopende band. Ook diverse technologische innovaties kwamen aan bod evenals wetstock management, milieuzorg en shophygiëne.

Tevens waren er veel innovaties te zien op de beursvloer met exposanten. Zowel op het gebied van voorterrein als voor de shop en carwash konden ondernemers, handelaren en maatschappijen ideeën opdoen om hun rendement nog verder te verbeteren.

Nationaal Tankstation Congres

Ruim honderd geïnteresseerden bezochten de derde editie van het Nationaal Tankstation Congres. Daarbij werd vooral ingezoomd op de kansen voor tankstations in een markt waar de brandstof steeds minder belangrijk wordt. Daarbij stonden de mogelijkheden van de tankshop en het aanbieden van branchevreemde diensten centraal. Ook werd ingegaan op de kracht van een sterk merk.

Bezoekers konden interactief meedoen met behulp van hun smartphone. Tijdens elke presentatie konden de bezoekers vragen insturen die ze aan de spreker wilde stellen. Ook was er de mogelijkheid om telefonisch te stemmen op diverse stellingen die de organisatie voorlegde aan de zaal.

Ondernemer van het Jaar

Aan het einde van de dag werd de eerste Ondernemer van het Jaar gekozen. Deze BETA Brancheprijs werd uitgereikt voor het oog van 150 belangstellenden aan Martin van Tol. Hij kreeg de prijs vanwege zijn verdiensten voor de tankstationbranche in de afgelopen decennia.

Daarna werd de afsluitende borrel geopend en keken de organisatie, de exposanten en de bezoekers terug op een zeer geslaagde en drukke dag.

Tot volgend jaar!!

De komende tijd publiceert Tankpro nog veel meer verhalen over de Tankstation Vakbeurs.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

1.400 bezoekers op derde Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

1.400 bezoekers op derde Tankstation Vakbeurs

Ruim 1.400 professionals bezochten dinsdag de derde editie van de Tankstation Vakbeurs. Dat is veertig procent meer dan vorig jaar. Samen met een recordaantal exposanten was dit evenement in Expo Houten de grootste editie tot dusver. Ook het congres trok veel bezoekers, met ruim honderd geïnteresseerden. De organisatie was in handen van ProMedia Europoint, uitgever van vakblad Tankpro.

Tijdens de dag was er een uitgebreid programma van workshops. Onderwerpen die werden besproken waren onder meer de nieuwe tankstationformule TanQyou en de Comfort Lane, waarbij klanten kunnen tanken aan een lopende band. Ook diverse technologische innovaties kwamen aan bod evenals wetstock management, milieuzorg en shophygiëne.

Tevens waren er veel innovaties te zien op de beursvloer met exposanten. Zowel op het gebied van voorterrein als voor de shop en carwash konden ondernemers, handelaren en maatschappijen ideeën opdoen om hun rendement nog verder te verbeteren.

Nationaal Tankstation Congres

Ruim honderd geïnteresseerden bezochten de derde editie van het Nationaal Tankstation Congres. Daarbij werd vooral ingezoomd op de kansen voor tankstations in een markt waar de brandstof steeds minder belangrijk wordt. Daarbij stonden de mogelijkheden van de tankshop en het aanbieden van branchevreemde diensten centraal. Ook werd ingegaan op de kracht van een sterk merk.

Bezoekers konden interactief meedoen met behulp van hun smartphone. Tijdens elke presentatie konden de bezoekers vragen insturen die ze aan de spreker wilde stellen. Ook was er de mogelijkheid om telefonisch te stemmen op diverse stellingen die de organisatie voorlegde aan de zaal.

Ondernemer van het Jaar

Aan het einde van de dag werd de eerste Ondernemer van het Jaar gekozen. Deze BETA Brancheprijs werd uitgereikt voor het oog van 150 belangstellenden aan Martin van Tol. Hij kreeg de prijs vanwege zijn verdiensten voor de tankstationbranche in de afgelopen decennia.

Daarna werd de afsluitende borrel geopend en keken de organisatie, de exposanten en de bezoekers terug op een zeer geslaagde en drukke dag.

Tot volgend jaar!!

De komende tijd publiceert Tankpro nog veel meer verhalen over de Tankstation Vakbeurs.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.