Scheidt & Bachmann brengt contactloze betaaloptie op de markt

Scheidt & Bachmann maakt contactloos betalen aan de pomp mogelijk. Het Duitse bedrijf heeft hiervoor nieuwe technologie ontwikkeld die dit mogelijk maakt. Het gaat om verschillende varianten, waarbij de betaaloplossing zowel onder als naast de pomp kan worden bevestigd (zie afbeelding onderaan dit artikel). Ook afrekenen met de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Het bedrijf geeft tijdens de Tankstation Vakbeurs uitleg over de nieuwe techniek.

Naast de contactloze betaalinnovatie focust Scheidt & Bachmann tijdens de beurs op systemen voor het beheer en op betaaloplossingen die geschikt zijn voor de Nederlandse en Belgische petrolmarkt. “We gaan weer een stap vooruit. Tijdens de beurs presenteren we de laatste snufjes voor het moderne tankstation”, deelt het bedrijf mee. “Met het merk SIQMA combineren we uitgebreide ervaring met technische competenties voor toekomstbestendig tankstationmanagement.”

SIQMA POS

SIQMA POS is op maat gemaakt voor tankstation-uitbaters. Het moderne tankstation POS is zeer eenvoudig om mee te werken. “Het bespaart waardevolle tijd en lange cursussen voor nieuwe medewerkers. Vooral met het touchscreen past dit perfect tot op de kleinste werkplekken bij tankstations.”

Met SIQMA BOS wil het bedrijf ervoor zorgen dat uitbaters altijd en overal toegang hebben tot de gegevens van hun tankstation. Cloud-based toegang betekent extreme flexibiliteit als het gaat om het servicemanagement. “Het maakt daarbij niet uit of je je locaties beheert op een laptop of een tablet-pc. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.”

SIQMA OPT

De Scheidt & Bachmann buiten-betaalterminal is een eenvoudig ‘plug and pay’-systeem. “Het bevat alle componenten die nodig zijn om een tankstation te beheren. Forecourt controller, UMTS, en het beheersysteem is al geïntegreerd.”

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om tijdens de Tankstation Vakbeurs de innovatieve oplossingen voor tankstations met geïntegreerde SIQMA-service te bekijken. Scheidt & Bachmann is te vinden op stand D007. Nog niet ingeschreven voor deze beurs. Registreer dan nu via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

siqma_crid_frei_mit_nl_welkom-2

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Scheidt & Bachmann brengt contactloze betaaloptie op de markt | TankPro.nl

Scheidt & Bachmann brengt contactloze betaaloptie op de markt

Scheidt & Bachmann maakt contactloos betalen aan de pomp mogelijk. Het Duitse bedrijf heeft hiervoor nieuwe technologie ontwikkeld die dit mogelijk maakt. Het gaat om verschillende varianten, waarbij de betaaloplossing zowel onder als naast de pomp kan worden bevestigd (zie afbeelding onderaan dit artikel). Ook afrekenen met de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Het bedrijf geeft tijdens de Tankstation Vakbeurs uitleg over de nieuwe techniek.

Naast de contactloze betaalinnovatie focust Scheidt & Bachmann tijdens de beurs op systemen voor het beheer en op betaaloplossingen die geschikt zijn voor de Nederlandse en Belgische petrolmarkt. “We gaan weer een stap vooruit. Tijdens de beurs presenteren we de laatste snufjes voor het moderne tankstation”, deelt het bedrijf mee. “Met het merk SIQMA combineren we uitgebreide ervaring met technische competenties voor toekomstbestendig tankstationmanagement.”

SIQMA POS

SIQMA POS is op maat gemaakt voor tankstation-uitbaters. Het moderne tankstation POS is zeer eenvoudig om mee te werken. “Het bespaart waardevolle tijd en lange cursussen voor nieuwe medewerkers. Vooral met het touchscreen past dit perfect tot op de kleinste werkplekken bij tankstations.”

Met SIQMA BOS wil het bedrijf ervoor zorgen dat uitbaters altijd en overal toegang hebben tot de gegevens van hun tankstation. Cloud-based toegang betekent extreme flexibiliteit als het gaat om het servicemanagement. “Het maakt daarbij niet uit of je je locaties beheert op een laptop of een tablet-pc. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.”

SIQMA OPT

De Scheidt & Bachmann buiten-betaalterminal is een eenvoudig ‘plug and pay’-systeem. “Het bevat alle componenten die nodig zijn om een tankstation te beheren. Forecourt controller, UMTS, en het beheersysteem is al geïntegreerd.”

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om tijdens de Tankstation Vakbeurs de innovatieve oplossingen voor tankstations met geïntegreerde SIQMA-service te bekijken. Scheidt & Bachmann is te vinden op stand D007. Nog niet ingeschreven voor deze beurs. Registreer dan nu via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

siqma_crid_frei_mit_nl_welkom-2

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.