Prymaxx introduceert roestvrije brandblusser voor tankstations

Elke ondernemer heeft te maken met verplichte brandblussers en de dure keuring daarvan. Omdat ze buiten staan, worden ze ook vaak vanwege roestvorming afgekeurd en moet er weer een nieuwe aangeschaft worden. Prymaxx heeft sinds vijf maanden een aantal aramide (kunststof en kevlar) brandblussers op de markt gebracht, die niet kunnen roesten en extern gekeurd hoeven te worden. De ondernemer kan dat namelijk eenvoudig zelf doen.

De blussers hebben tien jaar garantie. “Dus er komen ook geen andere onverwachte kosten bij. Onnodig om te zeggen dat dit enorm besparend is. Belangrijk, want elke eurocent telt in deze branche”, licht Jan Olsman van Prymaxx toe.

Glow in the dark

Prymaxx is een puur Nederlands merk en is producent van Spray blussers. Tevens is het naar eigen zeggen de enige producent in de wereld die ‘glow in the dark’ toepast op brandblussers, zodat ze bij plotselinge stroomuitval laten zien waar ze hangen. Bekijk de video voor meer uitleg: https://vimeo.com/183675846

Kom ook naar de Tankstation Vakbeurs en laat u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Met een recordaantal exposanten en 25 procent meer registraties dan vorig jaar belooft het een groots evenement te worden. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/ of registreer via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Prymaxx introduceert roestvrije brandblusser voor tankstations | TankPro.nl

Prymaxx introduceert roestvrije brandblusser voor tankstations

Elke ondernemer heeft te maken met verplichte brandblussers en de dure keuring daarvan. Omdat ze buiten staan, worden ze ook vaak vanwege roestvorming afgekeurd en moet er weer een nieuwe aangeschaft worden. Prymaxx heeft sinds vijf maanden een aantal aramide (kunststof en kevlar) brandblussers op de markt gebracht, die niet kunnen roesten en extern gekeurd hoeven te worden. De ondernemer kan dat namelijk eenvoudig zelf doen.

De blussers hebben tien jaar garantie. “Dus er komen ook geen andere onverwachte kosten bij. Onnodig om te zeggen dat dit enorm besparend is. Belangrijk, want elke eurocent telt in deze branche”, licht Jan Olsman van Prymaxx toe.

Glow in the dark

Prymaxx is een puur Nederlands merk en is producent van Spray blussers. Tevens is het naar eigen zeggen de enige producent in de wereld die ‘glow in the dark’ toepast op brandblussers, zodat ze bij plotselinge stroomuitval laten zien waar ze hangen. Bekijk de video voor meer uitleg: https://vimeo.com/183675846

Kom ook naar de Tankstation Vakbeurs en laat u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Met een recordaantal exposanten en 25 procent meer registraties dan vorig jaar belooft het een groots evenement te worden. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/ of registreer via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.