BigBrother toont innovatieve oplossingen op Tankstation Vakbeurs

BigBrother is voor de derde keer aanwezig op de Tankstation Vakbeurs en toont in Expo Houten haar nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen bezoekers alles te weten komen over Snapshot en Watch-it. Met deze en andere toepassingen wil het bedrijf uit Ede het verschil maken voor tankstation-eigenaren.

Zowel bedrijven met één tankstation als bedrijven met een uitgebreid netwerk kunnen hun voordeel doen met de innovaties van BigBrother. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zelf de gebruikersmogelijkheden van deze toepassingen te komen bekijken op de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 15 november in Expo Houten.

Over BigBrother

BigBrother’s oplossingen zijn door de jaren heen opgebouwd uit innovaties en het continu integreren van nieuwe technieken. Door haar ervaring als marktspecialist en door vragen/ideeën uit de markt worden de toepassingen steeds uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, die tankstation-ondernemers een antwoord bieden op de uitdagingen van een steeds veranderende markt.

Kom ook naar de Tankstation Vakbeurs en laat u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Met een recordaantal exposanten en 25 procent meer registraties dan vorig jaar belooft het een groots evenement te worden. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/ of registreer via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.