Marja Versleijen nieuwe manager van Pitpoint Nederland

Pitpoint clean fuels heeft per 1 november een landenstructuur ingevoerd om de internationale groei van het bedrijf de komende jaren in goede banen te leiden. Dit betekent dat het bedrijf managers benoemt in de landen waar het actief is. Voor Nederland wordt dat Marja Versleijen. De activiteiten op het gebied van ‘public transport’ en lng worden apart aangestuurd.

Pitpoint is een aanbieder van alternatieve brandstoffen. Het heeft de ambitie zich de komende jaren te ontwikkelen tot een vooraanstaande ‘clean fuel company’ in Noordwest-Europa. Dat betekent dat de inzet van middelen en managementaandacht gericht is op het efficiënt inspelen op, en doorontwikkelen van de behoefte aan schone brandstoffen. Richting 2030 ligt voor de landenmanagers de focus op het neerzetten van een optimale brandstofmix in de transitie naar schoon rijden.

Automotive

Om die reden is de 46-jarige Versleijen met ingang van 1 november benoemd tot managing director Nederland. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring in de zakelijke en dienstverlenende branche en heeft sales en algemeen management-ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder automotive, telecom, overheid en industrie. Vanaf 1993 heeft Versleijen twee jaar gewerkt voor gastechnologisch instituut Gastec. Deze ervaring zal zij toepassen bij de uitbreiding van het groengas/cng-portfolio van Pitpoint.

Pitpoint is één van de honderd standhouders op de Tankstation Vakbeurs op. Kom ook naar dit evenement op dinsdag 15 november in Expo Houten, waar u alles kunt leren over hun activiteiten en wat zij voor uw tankstation kunnen betekenen. Bekijk een overzicht van alle exposanten via www.tankstationvakbeurs.nl/vakbeurs/ of schrijf in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Marja Versleijen nieuwe manager van Pitpoint Nederland | TankPro.nl

Marja Versleijen nieuwe manager van Pitpoint Nederland

Pitpoint clean fuels heeft per 1 november een landenstructuur ingevoerd om de internationale groei van het bedrijf de komende jaren in goede banen te leiden. Dit betekent dat het bedrijf managers benoemt in de landen waar het actief is. Voor Nederland wordt dat Marja Versleijen. De activiteiten op het gebied van ‘public transport’ en lng worden apart aangestuurd.

Pitpoint is een aanbieder van alternatieve brandstoffen. Het heeft de ambitie zich de komende jaren te ontwikkelen tot een vooraanstaande ‘clean fuel company’ in Noordwest-Europa. Dat betekent dat de inzet van middelen en managementaandacht gericht is op het efficiënt inspelen op, en doorontwikkelen van de behoefte aan schone brandstoffen. Richting 2030 ligt voor de landenmanagers de focus op het neerzetten van een optimale brandstofmix in de transitie naar schoon rijden.

Automotive

Om die reden is de 46-jarige Versleijen met ingang van 1 november benoemd tot managing director Nederland. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring in de zakelijke en dienstverlenende branche en heeft sales en algemeen management-ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder automotive, telecom, overheid en industrie. Vanaf 1993 heeft Versleijen twee jaar gewerkt voor gastechnologisch instituut Gastec. Deze ervaring zal zij toepassen bij de uitbreiding van het groengas/cng-portfolio van Pitpoint.

Pitpoint is één van de honderd standhouders op de Tankstation Vakbeurs op. Kom ook naar dit evenement op dinsdag 15 november in Expo Houten, waar u alles kunt leren over hun activiteiten en wat zij voor uw tankstation kunnen betekenen. Bekijk een overzicht van alle exposanten via www.tankstationvakbeurs.nl/vakbeurs/ of schrijf in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.