AVIA Marees opent nieuwe onbemande locatie in Heeg

In de Friese plaats Heeg is een nieuwe AVIA XPress geopend. De nieuwe vestiging ligt naast servicebedrijf Kooistra en Kuiper op de Harinxmastrjitte 6. De locatie valt onder het netwerk van Marees en ter plekke kunnen euro95 en diesel worden getankt. Klanten kunnen er 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht bij de buitenpaal en kunnen afrekenen met de AVIA Tankkaart, Multitankcard of Travelcard.

AVIA XPress was de afgelopen twee jaar de snelst groeiende tankstationformule. Zowel door het omkleuren van bemande AVIA’s als door het verwerven nieuwe locaties groeide de formule met meer dan veertig punten. Dat blijkt uit cijfers van Bovag en Rai Vereniging. Op termijn wil de uit vijf bedrijven bestaande AVIA-coöperatie naar een netwerk van 460 stations. Momenteel zijn dat er ruim 360.

AVIA is één van de exposanten op de Tankstation Vakbeurs. Bezoek dit evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Schrijf nu in via: http://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.