Argos vernieuwt eigen website

Tankstationformule Argos heeft zijn website vernieuwd. Daarmee wil het zijn klanten ook online zo goed mogelijk van dienst zijn. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe online platform, maken klanten de komende twee weken iedere dag kans op vijftig euro tanktegoed.

Op www.argos.nl kan de consument vanaf maandag terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Zakelijke tankpas

Op de vernieuwde website kan de consument via de Stationfinder de dichtstbijzijnde Argos-locatie vinden. Tevens is er een overzicht van alle lopende acties en kunnen zakelijke klanten veel informatie vinden over de zakelijke tankpas van het bedrijf.

Argos is een Nederlands tankstationmerk, dat vorig jaar fuseerde met het Zwitserse Varo. Er zijn op dit moment meer dan zeventig Argos-locaties in Nederland en het bedrijf streeft ernaar om het netwerk nog verder uit te breiden. Het gaat dan vooral om voorterrein. Vorig jaar maakte het bedrijf namelijk bekend zich alleen nog te richten op de brandstofverkoop. Shops en carwash-locaties werden van de hand gedaan.

Lees ook: Fusie tussen Argos en Varo Energy nodig in krimpende markt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos vernieuwt eigen website | TankPro.nl

Argos vernieuwt eigen website

Tankstationformule Argos heeft zijn website vernieuwd. Daarmee wil het zijn klanten ook online zo goed mogelijk van dienst zijn. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe online platform, maken klanten de komende twee weken iedere dag kans op vijftig euro tanktegoed.

Op www.argos.nl kan de consument vanaf maandag terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Zakelijke tankpas

Op de vernieuwde website kan de consument via de Stationfinder de dichtstbijzijnde Argos-locatie vinden. Tevens is er een overzicht van alle lopende acties en kunnen zakelijke klanten veel informatie vinden over de zakelijke tankpas van het bedrijf.

Argos is een Nederlands tankstationmerk, dat vorig jaar fuseerde met het Zwitserse Varo. Er zijn op dit moment meer dan zeventig Argos-locaties in Nederland en het bedrijf streeft ernaar om het netwerk nog verder uit te breiden. Het gaat dan vooral om voorterrein. Vorig jaar maakte het bedrijf namelijk bekend zich alleen nog te richten op de brandstofverkoop. Shops en carwash-locaties werden van de hand gedaan.

Lees ook: Fusie tussen Argos en Varo Energy nodig in krimpende markt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.