Week van de Veiligheid van start

De Week van de Veiligheid vindt dit jaar plaats tussen maandag 10 en zondag 16 oktober. Tijdens deze Week is er aandacht voor onder meer overvallen en inbraken en hoe je deze kunt voorkomen. Opleidingsfonds OOTW grijpt de bewustwordingsweek aan om trainingen en e-learnings op het gebied van veiligheid in de schijnwerpers te zetten.

Het doel van deze jaarlijks terugkerende themaweek is veiligheid extra onder de aandacht brengen en iedereen bewust maken van zijn eigen rol en verantwoordelijkheden op de werkvloer. “Deze week is hét aangewezen moment om stil te staan bij veiligheid binnen het eigen tankstation”, aldus het OOTW.

Trainingen

Ook zijn in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie trainingen op het gebied van Overvalpreventie en van Omgaan met agressie. Deze kunnen gratis worden gevolgd en ze worden aangeboden in twee vormen, een voor medewerkers en een voor managers.

OOTW is één van de standhouders op de Tankstation Vakbeurs. Bezoek dit evenement voor tankstation- en carwash-ondernemers op dinsdag 15 november in Expo Houten. Kijk voor het volledige exposantenaanbod op www.tankstationvakbeurs.nl/vakbeurs/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Week van de Veiligheid van start | TankPro.nl

Week van de Veiligheid van start

De Week van de Veiligheid vindt dit jaar plaats tussen maandag 10 en zondag 16 oktober. Tijdens deze Week is er aandacht voor onder meer overvallen en inbraken en hoe je deze kunt voorkomen. Opleidingsfonds OOTW grijpt de bewustwordingsweek aan om trainingen en e-learnings op het gebied van veiligheid in de schijnwerpers te zetten.

Het doel van deze jaarlijks terugkerende themaweek is veiligheid extra onder de aandacht brengen en iedereen bewust maken van zijn eigen rol en verantwoordelijkheden op de werkvloer. “Deze week is hét aangewezen moment om stil te staan bij veiligheid binnen het eigen tankstation”, aldus het OOTW.

Trainingen

Ook zijn in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie trainingen op het gebied van Overvalpreventie en van Omgaan met agressie. Deze kunnen gratis worden gevolgd en ze worden aangeboden in twee vormen, een voor medewerkers en een voor managers.

OOTW is één van de standhouders op de Tankstation Vakbeurs. Bezoek dit evenement voor tankstation- en carwash-ondernemers op dinsdag 15 november in Expo Houten. Kijk voor het volledige exposantenaanbod op www.tankstationvakbeurs.nl/vakbeurs/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.