Eerste workshops op Tankstation Vakbeurs 2016 bekend

Wil je weten hoe nieuwe betaalmethodes het stationsrendement kunnen verhogen? Hoe je meer kunt verdienen door op een creatieve manier brandstof te verkopen? En waarom het zo belangrijk is om je shophygiëne goed geregeld te hebben? Bezoek dan de Tankstation Vakbeurs 2016 op dinsdag 15 november in Expo Houten. Gedurende de dag zijn er diverse interessante workshops te bezoeken. De eerste workshops zijn nu bekend.

Tanken aan de lopende band

Ondernemer Ger Loogman startte eerder dit jaar met zijn Comfort Lane: een soort wasstraat, maar dan om te tanken. Hierbij staan auto’s op een lopende band, waar ze van brandstof worden voorzien. Wat zijn de eerste ervaringen met deze innovatie? Levert het meer rendement op?

Brandstof betalen met de smartphone

Nieuwe betaalmethodes zijn in opmars. Tamoil en MyOrder starten daarom binnenkort met mobiel betalen aan de pomp. Daardoor kunnen zij veel meer leren over hun klanten, wat vooral bij onbemande stations zeer lastig kan zijn. Hoe werkt dit precies? Welke voordelen biedt dit? Wat zijn de eerste ervaringen?

Meer rendement uit shophygiëne

Hygiëne en voedselveiligheid worden steeds belangrijker door het toegenomen belang van de shop. Een goed hygiëneconcept helpt hierbij. Maar hoe verkrijg je een, op de shop afgestemd assortiment voor shophygiëne? En hoe zet je dit zo kosten-efficiënt mogelijk in?

Schrijf nu in voor Tankstation Vakbeurs 2016 op dinsdag 15 november via het inschrijfformulier. Of kijk voor nog meer workshops op www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/.

Tankstation Vakbeurs 2016 is fueled by:

tankstationvakbeursorganisatie

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste workshops op Tankstation Vakbeurs 2016 bekend | TankPro.nl

Eerste workshops op Tankstation Vakbeurs 2016 bekend

Wil je weten hoe nieuwe betaalmethodes het stationsrendement kunnen verhogen? Hoe je meer kunt verdienen door op een creatieve manier brandstof te verkopen? En waarom het zo belangrijk is om je shophygiëne goed geregeld te hebben? Bezoek dan de Tankstation Vakbeurs 2016 op dinsdag 15 november in Expo Houten. Gedurende de dag zijn er diverse interessante workshops te bezoeken. De eerste workshops zijn nu bekend.

Tanken aan de lopende band

Ondernemer Ger Loogman startte eerder dit jaar met zijn Comfort Lane: een soort wasstraat, maar dan om te tanken. Hierbij staan auto’s op een lopende band, waar ze van brandstof worden voorzien. Wat zijn de eerste ervaringen met deze innovatie? Levert het meer rendement op?

Brandstof betalen met de smartphone

Nieuwe betaalmethodes zijn in opmars. Tamoil en MyOrder starten daarom binnenkort met mobiel betalen aan de pomp. Daardoor kunnen zij veel meer leren over hun klanten, wat vooral bij onbemande stations zeer lastig kan zijn. Hoe werkt dit precies? Welke voordelen biedt dit? Wat zijn de eerste ervaringen?

Meer rendement uit shophygiëne

Hygiëne en voedselveiligheid worden steeds belangrijker door het toegenomen belang van de shop. Een goed hygiëneconcept helpt hierbij. Maar hoe verkrijg je een, op de shop afgestemd assortiment voor shophygiëne? En hoe zet je dit zo kosten-efficiënt mogelijk in?

Schrijf nu in voor Tankstation Vakbeurs 2016 op dinsdag 15 november via het inschrijfformulier. Of kijk voor nog meer workshops op www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/.

Tankstation Vakbeurs 2016 is fueled by:

tankstationvakbeursorganisatie

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.