Eerste sprekers bekend van Nationaal Tankstation Congres

De organisatie van de Tankstation Vakbeurs heeft de eerste sprekers bekendgemaakt voor het Nationaal Tankstation Congres 2016. Diverse topsprekers geven de bezoekers concrete tips om het rendement van hun stations te verbeteren. Daarbij staat zowel de tankshop als het aanbieden van aanvullende diensten centraal. Het congres wordt jaarlijks bezocht door zo’n 150 tankstation-professionals en het vindt plaats op dinsdag 15 november in Expo Houten. De komende tijd maakt de organisatie nog meer sprekers bekend.

Tankstations worden steeds creatiever in hun zoektocht naar extra omzet. Door dalende literverkopen en dunnere marges wordt steeds vaker gefocust op de shop en worden meer en meer branchevreemde diensten aangeboden. Onder andere catering-activiteiten, kleding wassen, brasserieën, telefoonreparatie of zelfs een volwaardig leisurecomplex hebben hun weg naar de petrolbranche gevonden.

Maatschappelijke functie

Ook denken veel bedrijven na over nieuwe shopconcepten of hebben deze de afgelopen tijd al geïmplementeerd. Daarnaast vervullen tankstations steeds vaker een maatschappelijke functie, bijvoorbeeld als ontmoetingsplek, afhaalpunt voor pakketten, ruilbibliotheek of simpelweg het bieden van een veilige plek ’s avonds laat, als alle andere voorzieningen al gesloten zijn.

De mogelijkheden op dit gebied zijn schier eindeloos, maar eenvoudig is het niet. Want hoe pak je dit aan? Wat komt er bij kijken? Voor welke voorziening moet je kiezen? Wat zijn de trends in de markt voor eten en drinken ‘on the go’ en hoe kun je hier als tankstation je voordeel mee doen? Op deze en vele andere vragen biedt het congres op de Tankstation Vakbeurs een antwoord. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers en het publiek.

Lees meer over de inhoud en de sprekers van het congres via:

www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/

www.tankstationvakbeurs.nl/sprekers/

 U kunt zich aanmelden via:

www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste sprekers bekend van Nationaal Tankstation Congres | TankPro.nl

Eerste sprekers bekend van Nationaal Tankstation Congres

De organisatie van de Tankstation Vakbeurs heeft de eerste sprekers bekendgemaakt voor het Nationaal Tankstation Congres 2016. Diverse topsprekers geven de bezoekers concrete tips om het rendement van hun stations te verbeteren. Daarbij staat zowel de tankshop als het aanbieden van aanvullende diensten centraal. Het congres wordt jaarlijks bezocht door zo’n 150 tankstation-professionals en het vindt plaats op dinsdag 15 november in Expo Houten. De komende tijd maakt de organisatie nog meer sprekers bekend.

Tankstations worden steeds creatiever in hun zoektocht naar extra omzet. Door dalende literverkopen en dunnere marges wordt steeds vaker gefocust op de shop en worden meer en meer branchevreemde diensten aangeboden. Onder andere catering-activiteiten, kleding wassen, brasserieën, telefoonreparatie of zelfs een volwaardig leisurecomplex hebben hun weg naar de petrolbranche gevonden.

Maatschappelijke functie

Ook denken veel bedrijven na over nieuwe shopconcepten of hebben deze de afgelopen tijd al geïmplementeerd. Daarnaast vervullen tankstations steeds vaker een maatschappelijke functie, bijvoorbeeld als ontmoetingsplek, afhaalpunt voor pakketten, ruilbibliotheek of simpelweg het bieden van een veilige plek ’s avonds laat, als alle andere voorzieningen al gesloten zijn.

De mogelijkheden op dit gebied zijn schier eindeloos, maar eenvoudig is het niet. Want hoe pak je dit aan? Wat komt er bij kijken? Voor welke voorziening moet je kiezen? Wat zijn de trends in de markt voor eten en drinken ‘on the go’ en hoe kun je hier als tankstation je voordeel mee doen? Op deze en vele andere vragen biedt het congres op de Tankstation Vakbeurs een antwoord. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers en het publiek.

Lees meer over de inhoud en de sprekers van het congres via:

www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/

www.tankstationvakbeurs.nl/sprekers/

 U kunt zich aanmelden via:

www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.