John Bijl tijdelijk gestopt bij Tamoil

Commercieel manager John Bijl van oliemaatschappij Tamoil is tijdelijk niet aan het werk. Of hij op non-actief is gezet en de eventuele reden hiervan, is niet bekend. Bijl wilde niet reageren op de kwestie en Tamoil wil alleen kwijt dat de commercieel manager momenteel “vrijgesteld is van werk”. Hoe het nu verder gaat, is niet geheel duidelijk.

Bijl (zie foto onder) is een bekende in de branche. Hij werkt al enkele decennia in de brandstofhandel, onder meer voor Max Autogas. In januari 2007 wordt hij general manager marketing & sales Nederland bij de in Rotterdam gevestigde maatschappij Argos, waar hij twee jaar later commercieel directeur wordt. In december 2012 volgt een overstap naar Tamoil, waar hij meteen in zijn huidige functie als commercieel manager terechtkomt.

Bijl is sinds november 2014 ook actief voor de belangenvereniging voor energiehandelaren Nove, waar hij zich vooral richt op de sectie Handel en Retail. Bij de brancheorganisatie is inmiddels intern over de kwestie gesproken. De uitkomst van het gesprek is niet bekend.

John Bijl:

john-bijl

Bron foto: LinkedIn

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.