Aschwin Vermeulen weg bij De Splinter, Van Tol opvolger

Aschwin Vermeulen vertrekt per 1 oktober bij samenwerkingsverband SWO De Splinter. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Martin van Tol, die nu nog bestuursvoorzitter is van de coöperatie voor zelfstandige tankstationbedrijven. De zoektocht naar een permanente opvolger van Vermeulen is inmiddels al gestart.

SWO De Splinter is een samenwerkingsverband, waar onder meer Vissers Olie, Ototol en diverse AVIA-bedrijven bij aangesloten zijn. In totaal gaat het om bedrijven met meer dan tweehonderd tankstations, die de krachten bundelen op het gebied van onder andere inkoop, schapindeling, assortiment en acties. Het is tevens het bedrijf achter het GemaQ-concept.

Verhuizing

De in 2008 opgerichte coöperatie was tot voor kort gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar heeft inmiddels de verhuizing naar het nieuwe pand in Woerden afgerond. De reden van Vermeulen’s vertrek, is nog niet duidelijk. De Splinter heeft Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn in de arm genomen om een geschikte opvolger te zoeken, schrijft vakblad @Foodclicks.

Aschwin Vermeulen:

aschwin-vermeulen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aschwin Vermeulen weg bij De Splinter, Van Tol opvolger | TankPro.nl

Aschwin Vermeulen weg bij De Splinter, Van Tol opvolger

Aschwin Vermeulen vertrekt per 1 oktober bij samenwerkingsverband SWO De Splinter. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Martin van Tol, die nu nog bestuursvoorzitter is van de coöperatie voor zelfstandige tankstationbedrijven. De zoektocht naar een permanente opvolger van Vermeulen is inmiddels al gestart.

SWO De Splinter is een samenwerkingsverband, waar onder meer Vissers Olie, Ototol en diverse AVIA-bedrijven bij aangesloten zijn. In totaal gaat het om bedrijven met meer dan tweehonderd tankstations, die de krachten bundelen op het gebied van onder andere inkoop, schapindeling, assortiment en acties. Het is tevens het bedrijf achter het GemaQ-concept.

Verhuizing

De in 2008 opgerichte coöperatie was tot voor kort gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar heeft inmiddels de verhuizing naar het nieuwe pand in Woerden afgerond. De reden van Vermeulen’s vertrek, is nog niet duidelijk. De Splinter heeft Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn in de arm genomen om een geschikte opvolger te zoeken, schrijft vakblad @Foodclicks.

Aschwin Vermeulen:

aschwin-vermeulen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.