ProMedia Group lanceert nieuwe responsive website TankPro

ProMedia Group heeft donderdagmiddag de vernieuwde website van TankPro met het nieuwe logo gelanceerd. Dat deed de uitgeverij bij de opening van het nieuwe kantoor aan de Willemstraat in Breda, dat onderdeel uitmaakt van het nieuwe stationsgebied. Ook andere vaktitels van uitgeverij ProMedia Group, waaronder TaxiPro, OVPro, SpoorPro, VerkeersPro en SDC360 zijn compleet vernieuwd.

TankPro heeft een responsive website gekregen. Dat betekent dat het ontwerp van de website meeschaalt met de afmetingen van een beeldscherm, ongeacht of je op een desktop computer, Ipad of mobiele telefoon onze websites bezoekt.

Samen met de nieuwe vormgeving van de vakwebsites maakte ProMedia Group bekend dat er ook een speciale vacaturewebsite voor de tankstationbranche komt. Eerder maakte de Vacaturebank, onderdeel van de website van TankPro, het mogelijk voor bedrijven om hun vacatures te posten. Nu komt er een ‘dedicated’ vacaturewebsite waar de sector naar geheel eigen wens vacatures kan plaatsen, bewerken en verwijderen.

Vakwebsites en vacaturebank

“Wij zijn erg blij en trots met de nieuwe look van onze vaktitels en de vacaturewebsites, waarmee we onze lezers en partners nog beter kunnen bedienen. Met name de mobiele versie van de website is hiermee sterk verbeterd”, aldus directeur Joan Blaas van ProMedia Group.

“Deze restyling maakt onderdeel uit van de professionaliseringsslag die we op dit moment doormaken. Wij willen onze positie als hét nieuwsplatform van de tankstationbranche de komende jaren verder versterken en onze jaarlijkse Tankstation Vakbeurs nóg verder verbeteren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.