Nieuwe directeur voor Multitankcard na vertrek Anno Kamphuis

Patrick Roozeman is de nieuwe directeur van tankpasaanbieder Multitankcard. Hij is per 1 september de vertrokken Anno Kamphuis opgevolgd. Roozeman is niet nieuw in de betaalkaartensector. Hij was namelijk tot kortgeleden werkzaam bij creditcardmaatschappij American Express, waar hij de functie vervulde van commercieel directeur ‘consumer cards’. Dat schrijft vakblad Automotive Management.

Eind vorige week werd duidelijk dat directeur Anno Kamphuis (zie foto onderaan) ging vertrekken bij Multitankcard. Hij was twee jaar lang de voorman van het bedrijf uit Hoofddorp. Hij volgde in 2014 de op non-actief gezette Ivo de Bont op. Nu hij vertrekt, is met Roozeman dus de derde topman in drie jaar aangetreden,

Multitankcard

Multitankcard is een aanbieder van auto- en OV-gerelateerde diensten. In de petrolbranche is het bedrijf vooral bekend van de gelijknamige tankpas, waarmee automobilisten ook kunnen betalen voor parkeren, auto wassen, elektrisch laden en pechhulp. Daarnaast kunnen er trein-, bus-, tram- en metroreizen mee worden betaald, evenals taxiritten. Het bedrijf heeft ongeveer 350.000 pashouders.

Nieuwe directeur Patrick Roozeman:

Patrick Roozeman

Voormalig directeur Anno Kamphuis:

anno kamphuis

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.