Anno Kamphuis vertrekt als directeur van Multitankcard

Anno Kamphuis stopt als directeur van tankpasaanbieder Multitankcard. In een mededeling aan relaties meldt hij dat het tijd is geworden voor een nieuwe uitdaging. Wie hem gaat opvolgen als directeur is nog niet publiek gemaakt. Kamphuis begon twee jaar geleden aan zijn functie als directeur, waarbij hij de destijds op non-actief gezette Ivo de Bont opvolgde.

Nu heeft Kamphuis (zie foto onderaan dit artikel) dus besloten om het stokje over te dragen, al is aan de buitenwereld nog niet meegedeeld wie de vacante functie gaat vervullen. Wel wordt vrijdagochtend het personeel geïnformeerd over de nieuwe directeur van het bedrijf uit Hoofddorp, schrijft Automotive Management.

Multitankcard

Multitankcard is een aanbieder van auto- en OV-gerelateerde diensten. In de petrolbranche is het bedrijf vooral bekend van de gelijknamige tankpas, waarmee automobilisten ook kunnen betalen voor parkeren, auto wassen, elektrisch laden en pechhulp. Daarnaast kunnen er trein-, bus-, tram- en metroreizen mee worden betaald, evenals taxiritten. Het bedrijf heeft ongeveer 350.000 pashouders.

anno kamphuis

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Anno Kamphuis vertrekt als directeur van Multitankcard | TankPro.nl

Anno Kamphuis vertrekt als directeur van Multitankcard

Anno Kamphuis stopt als directeur van tankpasaanbieder Multitankcard. In een mededeling aan relaties meldt hij dat het tijd is geworden voor een nieuwe uitdaging. Wie hem gaat opvolgen als directeur is nog niet publiek gemaakt. Kamphuis begon twee jaar geleden aan zijn functie als directeur, waarbij hij de destijds op non-actief gezette Ivo de Bont opvolgde.

Nu heeft Kamphuis (zie foto onderaan dit artikel) dus besloten om het stokje over te dragen, al is aan de buitenwereld nog niet meegedeeld wie de vacante functie gaat vervullen. Wel wordt vrijdagochtend het personeel geïnformeerd over de nieuwe directeur van het bedrijf uit Hoofddorp, schrijft Automotive Management.

Multitankcard

Multitankcard is een aanbieder van auto- en OV-gerelateerde diensten. In de petrolbranche is het bedrijf vooral bekend van de gelijknamige tankpas, waarmee automobilisten ook kunnen betalen voor parkeren, auto wassen, elektrisch laden en pechhulp. Daarnaast kunnen er trein-, bus-, tram- en metroreizen mee worden betaald, evenals taxiritten. Het bedrijf heeft ongeveer 350.000 pashouders.

anno kamphuis

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.