Nieuw bemand tankstation in Emmen

In Emmen wordt de komende tijd een nieuw tankstation gerealiseerd. De nieuwe locatie komt aan de Wilhelmsweg vlakbij treinstation Emmen-Zuid en krijgt een shop met sanitaire voorzieningen en een terras. Bij de vestiging zijn traditionele brandstoffen verkrijgen en is ook ruimte voor een laadpaal. Lpg komt er waarschijnlijk niet bij.

Brandstofhandelaar OK uit Staphorst gaat de exploitatie voor zijn rekening nemen, meldt de lokale nieuwssite Emmen.nu. Tegenover het station ligt een treinstation, maar daar zijn geen voorzieningen om eten en drinken te kopen. Daarin gaat het tankstation wel voorzien.

Sociale controle

De gemeente vindt dat een belangrijke overweging bij de toekenning van de vergunning. Ook vindt de plaatselijke overheid het belangrijk dat personeel van de toekomstige vestiging sociale controle kan uitoefenen op het gebied rondom het treinstation.

Of de nieuwe locatie er komt, is nog niet geheel zeker. De vergunning ligt nu ter inzage en belanghebbenden hebben nog enkele weken de tijd om bezwaar te maken tegen de komst van het tankstation.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw bemand tankstation in Emmen | TankPro.nl

Nieuw bemand tankstation in Emmen

In Emmen wordt de komende tijd een nieuw tankstation gerealiseerd. De nieuwe locatie komt aan de Wilhelmsweg vlakbij treinstation Emmen-Zuid en krijgt een shop met sanitaire voorzieningen en een terras. Bij de vestiging zijn traditionele brandstoffen verkrijgen en is ook ruimte voor een laadpaal. Lpg komt er waarschijnlijk niet bij.

Brandstofhandelaar OK uit Staphorst gaat de exploitatie voor zijn rekening nemen, meldt de lokale nieuwssite Emmen.nu. Tegenover het station ligt een treinstation, maar daar zijn geen voorzieningen om eten en drinken te kopen. Daarin gaat het tankstation wel voorzien.

Sociale controle

De gemeente vindt dat een belangrijke overweging bij de toekenning van de vergunning. Ook vindt de plaatselijke overheid het belangrijk dat personeel van de toekomstige vestiging sociale controle kan uitoefenen op het gebied rondom het treinstation.

Of de nieuwe locatie er komt, is nog niet geheel zeker. De vergunning ligt nu ter inzage en belanghebbenden hebben nog enkele weken de tijd om bezwaar te maken tegen de komst van het tankstation.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.