Nieuwe tankstations voor AVIA, TanQyou en TinQ

AVIA heeft een nieuwe locatie geopend in het Brabantse Nistelrode. Ook komt er een nieuwe vestiging in Medemblik. Tevens breiden de onbemande merken TanQyou en TinQ hun netwerk binnen afzienbare tijd uit. Eerstgenoemde opent begin volgende maand een station in Bleiswijk, terwijl de andere formule een vergunning heeft aangevraagd voor een perceel in Ermelo.

De nieuwe AVIA-vestiging in Nistelrode ligt aan de Maxend en is een bemande locatie. Naast reguliere benzine en diesel kunnen klanten er ook multi power diesel en super clean tanken. Het gaat om een fullservice shop, inclusief carwash en twee wasboxen.

De andere nieuwe locatie van de tankstationformule is nog niet gerealiseerd en moet komen (inlog vereist) op de hoek van de Markerwaardweg en de Almereweg in het Noord-Hollandse Medemblik. De verwachting is dat binnen een jaar met de aanleg van de vestiging kan worden gestart. Bij het station komt ook een wasstraat.

TinQ

Ook TinQ werkt aan uitbreiding. Het vroeg onlangs een vergunning aan bij de gemeente Ermelo. De nieuwe locatie moet komen aan de Kolbaanweg in de Gelderse plaats. De onbemande formule heeft momenteel al twee stations in Ermelo, namelijk aan de Lokhorstweg en de Oude-Telgterweg.

TanQyou

Het vorig jaar gelanceerde concept voor onbemande tankstations TanQyou opent begin september een nieuwe locatie. Het gaat om een vestiging aan de Overbuurtseweg in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Het betreffende station staat nu nog in TinQ-kleuren, maar wordt per 1 september omgekleurd. Een week later is de officiële opening.

Zoals gezegd is TanQyou een nieuwe formule, die vorig jaar de eerste stappen zette in Franeker. De vestiging in Bleiswijk wordt de tweede. Een derde moet nog dit jaar volgen, aldus de bedenker van de formule Jan-Harmen Akkerman. Volgend jaar moeten er nog diverse andere stations bij komen.

Lees ook: Supertank, De Pooter, Hanex en Firezone vergroten netwerk

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.