Registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2016 is nu geopend

De registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2016 is officieel geopend. Dit jaarlijkse evenement voor de tankstationbranche vindt plaats op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten. De Tankstation Vakbeurs wordt georganiseerd door vakblad TankPro.nl in samenwerking met de brancheverenigingen BOVAG, BETA en NOVE.

Tankstation Vakbeurs 2016 biedt:

Nationaal Tankstation Congres

Tankstations worden steeds creatiever in hun zoektocht naar extra omzet. Door dalende literverkopen en dunnere marges worden meer en meer branchevreemde diensten aangeboden. Onder meer catering-activiteiten, kleding wassen, brasserieën of zelfs een volwaardig leisurecomplex hebben hun weg naar de petrolbranche gevonden. Ook krijgen tankstations steeds vaker een maatschappelijke functie, bijvoorbeeld als ontmoetingsplek, afhaalpunt voor pakketten, ruilbibliotheek of simpelweg het bieden van een veilige plek ’s avonds laat, als alle andere voorzieningen al gesloten zijn.

De mogelijkheden op dit gebied zijn schier eindeloos, maar eenvoudig is het niet. Want hoe pak je dit aan? Wat komt er bij kijken? Voor welke voorziening moet je kiezen? En hoe maak je de klanten duidelijk dat ze veel meer kunnen doen op je station dan alleen maar tanken? Op deze en vele andere vragen biedt het congres op de Tankstation Vakbeurs een antwoord.

Meer informatie via: www.tankstationvakbeurs.nl/congres/

Workshops

De Tankstation Vakbeurs 2016 draait om kennis delen. Daarom worden diverse interessante focus-sessies georganiseerd, die gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers van de Tankstation Vakbeurs 2016.

Meer informatie via: www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/

Vakbeurs

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is de beursvloer met exposanten. Tientallen toeleveranciers uit de petrolbranche tonen hier jaarlijks hun nieuwste innovaties.

Bekijk het overzicht van reeds aangemelde exposanten via: www.tankstationvakbeurs.nl/vakbeurs/

Netwerken

De Tankstation Vakbeurs is de ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Ook kunnen onder het genot van een drankje nieuwe contacten worden gelegd en bestaande relaties worden aangehaald.

Registratie

We nodigen je van harte uit om ook naar dit jaarlijkse evenement voor de tankstationbranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Tankstation Vakbeurs op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten.

Ga naar: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Registratie button

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.