OOTW huldigt tienduizendste trainingsdeelnemer van 2016

Bij een training van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven werd donderdag de tienduizendste deelnemer van dit jaar verwelkomd. Tankstation-medewerker Tessel Hendriks was de gelukkige en werd voorafgaand aan een training Gastvrijheid en Actieve Verkoop in het zonnetje gezet. Het was voor Hendriks (links op de foto, met Emma Haakman van het OOTW) de eerste klassikale training, na al wel enkele e-learnings te hebben gevolgd. “Die zijn erg leuk. Door de filmpjes wordt het heel tastbaar.”

Sinds het begin van dit jaar is dus tienduizend keer een training gevolgd. Het gaat hierbij niet om het aantal mensen, maar om het aantal trainingen. Een medewerker die bijvoorbeeld drie verschillende trainingen heeft gevolgd, telt drie keer mee in het totaal.

Imago

Het OOTW is zes jaar geleden opgericht en is ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT, van brancheorganisaties Beta en Bovag. Het fonds organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers uit de petrol- en carwashsector en werkt aan verbetering van het imago van deze branches. Het is algemeen verbindend verklaard en daardoor hét opleidingsfonds voor iedereen die werkzaam is in beide branches.

De trainingen van OOTW vinden zowel in fysieke vorm plaats, dus klassikaal, als online en gaan over een diversiteit aan onderwerpen. Werkgevers en werknemers kunnen zich laten scholen in onder meer overvalpreventie, veiligheid op het tankstation, leiding geven en gastvrijheid.

Actie

Het fonds heeft momenteel een zomeractie. Wie in juli en augustus drie e-learnings maakt, maakt kans op een cadeaubon ter waarde van vijftig, twintig of tien euro. Kijk voor meer informatie op www.ootw.nl/nieuws/nieuws/zomeractie-2016.aspx.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OOTW huldigt tienduizendste trainingsdeelnemer van 2016 | TankPro.nl

OOTW huldigt tienduizendste trainingsdeelnemer van 2016

Bij een training van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven werd donderdag de tienduizendste deelnemer van dit jaar verwelkomd. Tankstation-medewerker Tessel Hendriks was de gelukkige en werd voorafgaand aan een training Gastvrijheid en Actieve Verkoop in het zonnetje gezet. Het was voor Hendriks (links op de foto, met Emma Haakman van het OOTW) de eerste klassikale training, na al wel enkele e-learnings te hebben gevolgd. “Die zijn erg leuk. Door de filmpjes wordt het heel tastbaar.”

Sinds het begin van dit jaar is dus tienduizend keer een training gevolgd. Het gaat hierbij niet om het aantal mensen, maar om het aantal trainingen. Een medewerker die bijvoorbeeld drie verschillende trainingen heeft gevolgd, telt drie keer mee in het totaal.

Imago

Het OOTW is zes jaar geleden opgericht en is ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT, van brancheorganisaties Beta en Bovag. Het fonds organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers uit de petrol- en carwashsector en werkt aan verbetering van het imago van deze branches. Het is algemeen verbindend verklaard en daardoor hét opleidingsfonds voor iedereen die werkzaam is in beide branches.

De trainingen van OOTW vinden zowel in fysieke vorm plaats, dus klassikaal, als online en gaan over een diversiteit aan onderwerpen. Werkgevers en werknemers kunnen zich laten scholen in onder meer overvalpreventie, veiligheid op het tankstation, leiding geven en gastvrijheid.

Actie

Het fonds heeft momenteel een zomeractie. Wie in juli en augustus drie e-learnings maakt, maakt kans op een cadeaubon ter waarde van vijftig, twintig of tien euro. Kijk voor meer informatie op www.ootw.nl/nieuws/nieuws/zomeractie-2016.aspx.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.