OK en TinQ openen beide twee nieuwe locaties

Brandstofhandelaar OK heeft onlangs een Shell-station in Giessen overgenomen. Tevens heeft het bedrijf een Q8-locatie in Venlo omgekleurd naar het eigen merk. Het onbemande merk TinQ voegde deze maand ook twee stations toe aan zijn netwerk, namelijk in Huizen en in Harmelen, terwijl Kuwait Petroleum in België nieuwe stations blijft openen.

Begin deze maand kocht OK het station in het Brabantse Giessen. Momenteel staat er nog geen OK op de luifel, maar op termijn wordt de locatie omgekleurd. Dit laatste is met de vestiging in Venlo al gebeurd. Tevens is daar de shop onder handen genomen, waardoor meer ruimte is gekomen voor klanten om bijvoorbeeld een drankje of een snack te nuttigen. Ook is de toiletgroep vernieuwd.

OK is een tankstation-exploitant en brandstofleverancier uit Staphorst. Het heeft een netwerk van zo’n veertig vestigingen verspreid over het land, met een nadruk op het noorden en het midden. Het nam eind 2013 ruim dertig Q8-stations over en besloot deze om te kleuren naar het eigen merk. OK is tevens bekend van zijn station aan de A27 bij Nieuwegein.

TinQ

De onbemande formule TinQ opende deze maand ook twee nieuwe stations. Het gaat hierbij om een locatie in Harmelen waar in het verleden AVIA op de luifel stond, en om een vestiging in Huizen die tot voor kort werd uitgebaat onder Gulf-vlag. Door de toevoeging van de twee stations komt de teller op zo’n driehonderd locaties te staan in Nederland.

In België opende Kuwait Petroleum maandag een nieuwe vestiging. Het gaat om een locatie in de Waalse plaats Boussu, die wordt geëxploiteerd volgens de onbemande Q8 Easy-formule. Zowel personenauto’s als vrachtwagens kunnen terecht bij dit station.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK en TinQ openen beide twee nieuwe locaties | TankPro.nl

OK en TinQ openen beide twee nieuwe locaties

Brandstofhandelaar OK heeft onlangs een Shell-station in Giessen overgenomen. Tevens heeft het bedrijf een Q8-locatie in Venlo omgekleurd naar het eigen merk. Het onbemande merk TinQ voegde deze maand ook twee stations toe aan zijn netwerk, namelijk in Huizen en in Harmelen, terwijl Kuwait Petroleum in België nieuwe stations blijft openen.

Begin deze maand kocht OK het station in het Brabantse Giessen. Momenteel staat er nog geen OK op de luifel, maar op termijn wordt de locatie omgekleurd. Dit laatste is met de vestiging in Venlo al gebeurd. Tevens is daar de shop onder handen genomen, waardoor meer ruimte is gekomen voor klanten om bijvoorbeeld een drankje of een snack te nuttigen. Ook is de toiletgroep vernieuwd.

OK is een tankstation-exploitant en brandstofleverancier uit Staphorst. Het heeft een netwerk van zo’n veertig vestigingen verspreid over het land, met een nadruk op het noorden en het midden. Het nam eind 2013 ruim dertig Q8-stations over en besloot deze om te kleuren naar het eigen merk. OK is tevens bekend van zijn station aan de A27 bij Nieuwegein.

TinQ

De onbemande formule TinQ opende deze maand ook twee nieuwe stations. Het gaat hierbij om een locatie in Harmelen waar in het verleden AVIA op de luifel stond, en om een vestiging in Huizen die tot voor kort werd uitgebaat onder Gulf-vlag. Door de toevoeging van de twee stations komt de teller op zo’n driehonderd locaties te staan in Nederland.

In België opende Kuwait Petroleum maandag een nieuwe vestiging. Het gaat om een locatie in de Waalse plaats Boussu, die wordt geëxploiteerd volgens de onbemande Q8 Easy-formule. Zowel personenauto’s als vrachtwagens kunnen terecht bij dit station.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.