Berkman breidt netwerk uit met tankstation in Den Haag

Bij een station aan de Maanweg in Den Haag komt binnenkort Berkman op de luifel te staan. De vestiging en de exploitatie ervan blijven in handen van de huidige eigenaar, maar het station wordt wel omgekleurd van Texaco naar Berkman. Het is meteen de grootste vestiging, qua oppervlakte en hoeveelheid faciliteiten, in het netwerk van het Barendrechtse bedrijf. Het einde van de werkzaamheden staat gepland voor vrijdag 15 juli.

Het station in Den Haag heeft, naast een groot aantal opstelplaatsen voor het tanken van verschillende brandstoffen, de beschikking over uitgebreide wasfaciliteiten. Er zijn een kettingwasstraat, twee rollovers en verschillende HD-wasboxen aanwezig.

Tankshop

Daarnaast kent dit station een ruime shop die 24 uur per dag geopend zal zijn en zijn er concrete plannen om de winkel binnenkort te vernieuwen en het aanbod verder uit te breiden. Ter plekke worden ook de Berkman-tankpas en de Berkman-waspas geaccepteerd.

Berkman is een oliehandelaar en tankstation-exploitant met het hoofdkantoor in Barendrecht. De ongeveer zeventig tankpunten liggen vooral in het zuidwesten van het land. Het bedrijf heeft zowel bemande als onbemande locaties, met de merken BP, Pin & Go, Tank Plezierig en het eigen Berkman-merk. Het gaat hierbij zowel om eigen stations als om locaties die door dealers worden uitgebaat.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Berkman breidt netwerk uit met tankstation in Den Haag | TankPro.nl

Berkman breidt netwerk uit met tankstation in Den Haag

Bij een station aan de Maanweg in Den Haag komt binnenkort Berkman op de luifel te staan. De vestiging en de exploitatie ervan blijven in handen van de huidige eigenaar, maar het station wordt wel omgekleurd van Texaco naar Berkman. Het is meteen de grootste vestiging, qua oppervlakte en hoeveelheid faciliteiten, in het netwerk van het Barendrechtse bedrijf. Het einde van de werkzaamheden staat gepland voor vrijdag 15 juli.

Het station in Den Haag heeft, naast een groot aantal opstelplaatsen voor het tanken van verschillende brandstoffen, de beschikking over uitgebreide wasfaciliteiten. Er zijn een kettingwasstraat, twee rollovers en verschillende HD-wasboxen aanwezig.

Tankshop

Daarnaast kent dit station een ruime shop die 24 uur per dag geopend zal zijn en zijn er concrete plannen om de winkel binnenkort te vernieuwen en het aanbod verder uit te breiden. Ter plekke worden ook de Berkman-tankpas en de Berkman-waspas geaccepteerd.

Berkman is een oliehandelaar en tankstation-exploitant met het hoofdkantoor in Barendrecht. De ongeveer zeventig tankpunten liggen vooral in het zuidwesten van het land. Het bedrijf heeft zowel bemande als onbemande locaties, met de merken BP, Pin & Go, Tank Plezierig en het eigen Berkman-merk. Het gaat hierbij zowel om eigen stations als om locaties die door dealers worden uitgebaat.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.