Oliehandel.nl breidt webshop uit naar België

Oliehandel.nl heeft donderdag de Belgische webshop oliehandel.be geopend. Het bedrijf is al enkele jaren in Nederland actief en verkoopt sinds kort dus ook olieproducten via een Belgische internetwinkel. Daar is assortiment te krijgen van onder andere de merken Castrol, Shell, Eurol, Mobil, Kroon olie, Pennrite en het eigen DCO-merk.

“Sinds afgelopen jaar viel het ons op dat steeds meer bestellingen door onze zuiderburen werden geplaatst. Zowel bedrijven als particulieren wisten ons online te vinden”, zegt Jan de Croon jr van Oliehandel.nl. “Daarom zijn wij ook in België het ’veld’ ingegaan, hebben gekeken en geluisterd naar onze klanten en potentiële klanten.”

Scherpe prijzen

De website is geschreven door een Belgisch bureau en in de loop van volgend jaar wordt een Belgische vertegenwoordiger aangesteld voor de zakelijke klanten. Om de groei in goede banen te leiden, verblijft iemand van het team iedere maand een aantal dagen in België om nieuwe en bestaande zakelijke klanten te bezoeken. De nieuwe webshop wil zich in België onderscheiden met een korte levertijd (één dag), scherpe prijsstelling en een breed assortiment. Het komende jaar komt het bedrijf nog met enkele digitale innovaties.

De nieuwe webshop is onderdeel van Oliehandel de Croon uit Twello. Een familiebedrijf dat sinds 1928 bestaat en inmiddels wordt gerund door de tweede en derde generatie. Het bedrijf bestaat uit een eigen brandstofmerk DCO met zeven tankstations, merendeel bemand, een autobedrijf met verkoop van gebruikte occasions, onderhoud en reparatie. Daarnaast is het met de Croon Classics actief in de in- en verkoop van klassieke en exclusieve automobielen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oliehandel.nl breidt webshop uit naar België | TankPro.nl

Oliehandel.nl breidt webshop uit naar België

Oliehandel.nl heeft donderdag de Belgische webshop oliehandel.be geopend. Het bedrijf is al enkele jaren in Nederland actief en verkoopt sinds kort dus ook olieproducten via een Belgische internetwinkel. Daar is assortiment te krijgen van onder andere de merken Castrol, Shell, Eurol, Mobil, Kroon olie, Pennrite en het eigen DCO-merk.

“Sinds afgelopen jaar viel het ons op dat steeds meer bestellingen door onze zuiderburen werden geplaatst. Zowel bedrijven als particulieren wisten ons online te vinden”, zegt Jan de Croon jr van Oliehandel.nl. “Daarom zijn wij ook in België het ’veld’ ingegaan, hebben gekeken en geluisterd naar onze klanten en potentiële klanten.”

Scherpe prijzen

De website is geschreven door een Belgisch bureau en in de loop van volgend jaar wordt een Belgische vertegenwoordiger aangesteld voor de zakelijke klanten. Om de groei in goede banen te leiden, verblijft iemand van het team iedere maand een aantal dagen in België om nieuwe en bestaande zakelijke klanten te bezoeken. De nieuwe webshop wil zich in België onderscheiden met een korte levertijd (één dag), scherpe prijsstelling en een breed assortiment. Het komende jaar komt het bedrijf nog met enkele digitale innovaties.

De nieuwe webshop is onderdeel van Oliehandel de Croon uit Twello. Een familiebedrijf dat sinds 1928 bestaat en inmiddels wordt gerund door de tweede en derde generatie. Het bedrijf bestaat uit een eigen brandstofmerk DCO met zeven tankstations, merendeel bemand, een autobedrijf met verkoop van gebruikte occasions, onderhoud en reparatie. Daarnaast is het met de Croon Classics actief in de in- en verkoop van klassieke en exclusieve automobielen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.