DCB opent tankstation met opvallend uiterlijk in Den Hoorn

Brandstofhandelaar DC Berkel opent volgende week een nieuw multifuel tankstation in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. De vestiging wordt onder TankEasy- en TruckEasy-vlag geëxploiteerd en ligt op het industrieterrein Harnaschpolder vlakbij een afslag van de A4. Opvallend aan het station is vooral het uiterlijk.

Het moderne design van het tankstation is gericht op een optimaal gebruiksgemak. Bij de vestiging kunnen zowel bedrijven als consumenten terecht. De officiële opening staat gepland voor donderdag 16 en vrijdag 17 juni. De locatie beschikt over vijf satelliet opstelplaatsen. Later dit jaar komen ook de alternatieve brandstoffen cng (aardgas onder druk) en lng (vloeibaar aardgas) beschikbaar op het station.

Dakar

Tijdens de twee openingsdagen worden klanten op feestelijk wijze onthaald. Zo kan iedere bezoeker op de foto met de Dakar-truck van Van Velsen Rally Sport, staat het DCB-tankteam paraat om de klanten op weg te helpen en is er een welkomstcadeau voor iedere bezoeker.

DCB Energy is een brandstofhandelaar uit Spijkenisse en beschikt over een netwerk van dertig locaties. Voor gebruikers van de DCB EnergyCard is een netwerk beschikbaar van meer dan tweehonderd vestigingen in de Benelux. Het bedrijf zet zich in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven op het gebied van schonere mobiliteit. Veel tanklocaties hebben dan ook alternatieve brandstoffen, zoals cng, biodiesel, diesel nrg, adblue en binnenkort ook lng.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.