GP Groot ondemingsverkiezing Noord-Holland Foto: In Bloei Fotografie

GP Groot wint Noord-Hollandse ondernemersverkiezing

GP Groot ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Brandstofhandelaar en tankstationexploitant GP Groot is in Haarlem verkozen tot beste onderneming van Noord-Holland in de categorie grootbedrijf tijdens de tiende editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

De jury roemde vooral de bijdrage die GP Groot levert aan het oplossen van afvalproblemen. Het bedrijf is niet alleen actief in de energie- en brandstofbranche, maar heeft ook een afvalinzameling- en recyclingdivisie. Ook was de jury erg te spreken over de gezonde financiële positie en de maatschappelijk rol die het bedrijf vervult, bijvoorbeeld door mensen die moeilijk een baan vinden de kans te bieden aan de slag te gaan en door de maatschappelijke initiatieven die GP Groot ontplooit.

Jubileum

Algemeen directeur Marcel Wester ziet de prijs vooral als waardering voor alle medewerkers. “Het is de kroon op het werk van al onze medewerkers die elke dag weer zorgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien is het een geweldige impuls voor ons bedrijf met oog op het 100-jarig jubileum volgend jaar.”

Tijdens de jurybezoeken was het volgens Wim Horeman, directeur inzameling en recycling, lastig om nogal verschillende bedrijfsactiviteiten op een evenwichtige manier onder de aandacht te brengen. “Deze verkiezing heeft geleerd dat we ons op alle fronten inzeten voor een duurzame toekomst, of het nu gaat om afvalverwerking, brandstoffen of ons infrawerk, dat is de gemene deler van onze bedrijfsactiviteiten. Dat wordt gezien en opgemerkt.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot wint Noord-Hollandse ondernemersverkiezing | TankPro.nl
GP Groot ondemingsverkiezing Noord-Holland Foto: In Bloei Fotografie

GP Groot wint Noord-Hollandse ondernemersverkiezing

GP Groot ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Brandstofhandelaar en tankstationexploitant GP Groot is in Haarlem verkozen tot beste onderneming van Noord-Holland in de categorie grootbedrijf tijdens de tiende editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

De jury roemde vooral de bijdrage die GP Groot levert aan het oplossen van afvalproblemen. Het bedrijf is niet alleen actief in de energie- en brandstofbranche, maar heeft ook een afvalinzameling- en recyclingdivisie. Ook was de jury erg te spreken over de gezonde financiële positie en de maatschappelijk rol die het bedrijf vervult, bijvoorbeeld door mensen die moeilijk een baan vinden de kans te bieden aan de slag te gaan en door de maatschappelijke initiatieven die GP Groot ontplooit.

Jubileum

Algemeen directeur Marcel Wester ziet de prijs vooral als waardering voor alle medewerkers. “Het is de kroon op het werk van al onze medewerkers die elke dag weer zorgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien is het een geweldige impuls voor ons bedrijf met oog op het 100-jarig jubileum volgend jaar.”

Tijdens de jurybezoeken was het volgens Wim Horeman, directeur inzameling en recycling, lastig om nogal verschillende bedrijfsactiviteiten op een evenwichtige manier onder de aandacht te brengen. “Deze verkiezing heeft geleerd dat we ons op alle fronten inzeten voor een duurzame toekomst, of het nu gaat om afvalverwerking, brandstoffen of ons infrawerk, dat is de gemene deler van onze bedrijfsactiviteiten. Dat wordt gezien en opgemerkt.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.