Van Reeth omgekleurd naar Q8

Belgische Q8-tankstationnetwerk opnieuw uitgebreid

De achttien Van Reeth-tankstations in België zijn omgekleurd naar Q8. Dat is mogelijk dankzij een samenwerking tussen beide bedrijven, zo melden verschillende Belgische media. Daarmee breidt energieconcern Kuwait Petroleum, het moederbedrijf van Q8, het tankstationnetwerk verder uit. De overname past in de strategie van Q8 om verder te groeien op de Belgische markt.

Het netwerk van Q8 België is door de toevoeging van de Van Reeth-stations uitgebreid tot meer dan 440 stations in België. Van Reeth is begonnen in de jaren zeventig, aanvankelijk als brandstofleverancier. In 1981 ging het eerste Van Reeth-tankstation open. Het netwerk groeide geleidelijk uit tot achttien stations.

Martens Energy

Eerder dit jaar nam Kuwait Petroleum ook al zeven vestigingen van het Waalse bedrijf Martens Energy over. De bedoeling is dat ze omgekleurd worden naar het onbemande Q8 Easy-merk. Ook de divisie huisbrandolie van Martens ging naar Kuwait Petroleum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.