Laadpassen The New Motion nu ook te gebruiken bij Fastned

Exploitant van laadstations Fastned en The New Motion, aanbieder van laaddiensten, zijn een samenwerking aangegaan. Met de laadpassen van The New Motion is het inmiddels mogelijk om te laden bij Fastned. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt.

Na het eenmalig invoeren van het pasnummer in de app van Fastned kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned-app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur van The New Motion, wat scheelt in de administratie.

Koppeling

“Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Daarbij draait het allemaal om gemak en vrijheid. Door de koppeling met The New Motion, de grootste aanbieder van laadpassen in Nederland, verminderen we de administratieve last van EV-rijders. En hebben ze de vrijheid om overal naartoe te kunnen rijden”, aldus Fastned-directeur Michiel Langezaal.

Volgens Sytse Zuidema, directeur van The New Motion, worden uitbreiding van het aantal laadpunten in Europa en het gemak van de afwikkeling erg gewaardeerd de klanten. “Door de samenwerking met Fastned zorgen we dat The New Motion ook in Nederland het meest uitgebreide netwerk van laadpunten blijft ondersteunen. Wij zijn dan ook erg blij dat berijders met een pas van The New Motion nu ook kunnen betalen bij het snellaadnetwerk van Fastned.”

MultiTankCard en TravelCard

De koppeling is al operationeel dus EV-rijders met een The New Motion pas kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid. MultiTankCard en Travelcard koppelden vorig jaar hun tankkaarten al aan het snellaadnetwerk van Fastned.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laadpassen The New Motion nu ook te gebruiken bij Fastned | TankPro.nl

Laadpassen The New Motion nu ook te gebruiken bij Fastned

Exploitant van laadstations Fastned en The New Motion, aanbieder van laaddiensten, zijn een samenwerking aangegaan. Met de laadpassen van The New Motion is het inmiddels mogelijk om te laden bij Fastned. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt.

Na het eenmalig invoeren van het pasnummer in de app van Fastned kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned-app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur van The New Motion, wat scheelt in de administratie.

Koppeling

“Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Daarbij draait het allemaal om gemak en vrijheid. Door de koppeling met The New Motion, de grootste aanbieder van laadpassen in Nederland, verminderen we de administratieve last van EV-rijders. En hebben ze de vrijheid om overal naartoe te kunnen rijden”, aldus Fastned-directeur Michiel Langezaal.

Volgens Sytse Zuidema, directeur van The New Motion, worden uitbreiding van het aantal laadpunten in Europa en het gemak van de afwikkeling erg gewaardeerd de klanten. “Door de samenwerking met Fastned zorgen we dat The New Motion ook in Nederland het meest uitgebreide netwerk van laadpunten blijft ondersteunen. Wij zijn dan ook erg blij dat berijders met een pas van The New Motion nu ook kunnen betalen bij het snellaadnetwerk van Fastned.”

MultiTankCard en TravelCard

De koppeling is al operationeel dus EV-rijders met een The New Motion pas kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid. MultiTankCard en Travelcard koppelden vorig jaar hun tankkaarten al aan het snellaadnetwerk van Fastned.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.