Verlichtingsfabrikant SloanLed benoemt nieuwe ceo Ervin Cash

Leverancier van verlichtingsproducten SloanLed heeft een nieuwe ceo. Het gaat om Ervin L. Cash. De nieuwe topman heeft ruime managementervaring opgedaan bij onder meer Aerco International en Bosch Thermotechnology. Cash moet vorm gaan geven aan de verdere groei van SloanLed, dat ook actief is op de Nederlandse tankstationmarkt.

De nieuwe ceo heeft veel ervaring met technologieën op het gebied van energie-efficiëntie. “Zijn wereldwijde expertise met het laten groeien van bedrijven is precies wat we op dit moment nodig hebben”, zegt Scott Hoffman, Operating Partner bij Baird Capital, het investeringsbedrijf achter SloanLed.

Kansen

Ik ben verheugd om aan de slag te kunnen gaan”, aldus de nieuwe ceo. “We houden vast aan de zestigjarige geschiedenis van innovatie, kwalitatief hoogwaardige producten en een goede klantenservice, terwijl we blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden.” Cash ziet de markt voor led-verlichting de komende jaren groeien en daar liggen voor het bedrijf volop kansen.

SloanLed is een leidend bedrijf in de ontwikkeling en toepassing van led-technologie. Het levert aan klanten in veel verschillende sectoren, onder meer de petrolbranche. Het is opgericht in 1957 in de Verenigde Staten en heeft het hoofdkantoor in de stad Ventura, in de Amerikaanse staat Californië. Het Europese hoofdkantoor staat in het Nederlandse Delfgauw.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verlichtingsfabrikant SloanLed benoemt nieuwe ceo Ervin Cash | TankPro.nl

Verlichtingsfabrikant SloanLed benoemt nieuwe ceo Ervin Cash

Leverancier van verlichtingsproducten SloanLed heeft een nieuwe ceo. Het gaat om Ervin L. Cash. De nieuwe topman heeft ruime managementervaring opgedaan bij onder meer Aerco International en Bosch Thermotechnology. Cash moet vorm gaan geven aan de verdere groei van SloanLed, dat ook actief is op de Nederlandse tankstationmarkt.

De nieuwe ceo heeft veel ervaring met technologieën op het gebied van energie-efficiëntie. “Zijn wereldwijde expertise met het laten groeien van bedrijven is precies wat we op dit moment nodig hebben”, zegt Scott Hoffman, Operating Partner bij Baird Capital, het investeringsbedrijf achter SloanLed.

Kansen

Ik ben verheugd om aan de slag te kunnen gaan”, aldus de nieuwe ceo. “We houden vast aan de zestigjarige geschiedenis van innovatie, kwalitatief hoogwaardige producten en een goede klantenservice, terwijl we blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden.” Cash ziet de markt voor led-verlichting de komende jaren groeien en daar liggen voor het bedrijf volop kansen.

SloanLed is een leidend bedrijf in de ontwikkeling en toepassing van led-technologie. Het levert aan klanten in veel verschillende sectoren, onder meer de petrolbranche. Het is opgericht in 1957 in de Verenigde Staten en heeft het hoofdkantoor in de stad Ventura, in de Amerikaanse staat Californië. Het Europese hoofdkantoor staat in het Nederlandse Delfgauw.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.