Van Staveren start exploitatie van Esso-voorterrein in Kuinre

Bron: Van Staveren

Brandstofdealer N. van Staveren heeft de exploitatie van het Esso-station in de Overijsselse plaats Kuinre overgenomen. Het gaat hierbij uitsluitend om het voorterrein. De shop blijft open en wordt geëxploiteerd door de familie Brouwer, tevens eigenaar van het station. De locatie is voor Van Staveren de 37e vestiging. Een woordvoerder van het bedrijf geeft aan dat het exploiteren van de shop nooit een optie is geweest, omdat de familie Brouwer dat zelf wilde blijven doen.

Hierdoor worden voorterrein en winkel dus door twee verschillende bedrijven uitgebaat, waardoor klanten de brandstof niet kunnen afrekenen in de shop. Het is de tweede plek waar de brandstofhandelaar met deze constructie werkt. Van Staveren hanteert op het voorterrein in Kuinre literprijzen van onbemand niveau.

Actie

Het station is nauwelijks dicht geweest, alleen toen de pompen werden vervangen. Toch houdt Van Staveren een openingsactie, met drie zogeheten Servicedagen op 7, 8 en 9 april. Op die dagen zijn er extra mensen aanwezig om klanten uitleg te geven hoe onbemand tanken in zijn werk gaat, krijgen klanten een presentje en worden extra lage brandstofprijzen gehanteerd.

Van de 37 tankstations die Van Staveren exploiteert, zijn er achttien met een shop en negentien onbemand. Van Staveren hanteert de formules Tank S, Shell en Esso. Tevens is het aanbieder van het wasconcept Blue Carwash. Daarnaast is het bedrijf actief in de groothandel van brandstoffen, brandstofinstallaties, smeeroliën, propaan en propaaninstallaties.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.