GP Groot bouwt twee Argos-stations in Rijswijk en Kolham

De Noord-Hollandse brandstofhandelaar GP Groot realiseert de komende tijd twee nieuwe stations. Het gaat om locaties in Rijswijk (Zuid-Holland) en Kolham (Groningen). Bij beide vestigingen komt er Argos op de luifel te staan en ze worden onbemand geëxploiteerd. De officiële opening staat gepland voor de zomermaanden. Net zoals bij andere nieuw gebouwde tankstations van het bedrijf, heeft HB Adviesbureau de locaties ontworpen en neemt de infra-tak van GP Groot een groot deel van de uitvoerende werkzaamheden voor zijn rekening.

De vestiging in Rijswijk wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Plaspoelpolder. Dit terrein ligt in het hart van de Randstad en wordt ontsloten door de snelwegen A4, A12 en A13. Het tankstation krijgt één pompeiland waar Euro 95, Diesel (inclusief high-speed optie voor zwaar transport) en Blue One 95 verkrijgbaar zijn. Inmiddels is GP Groot Infra gestart met de bouw van deze nieuwe locatie en naar verwachting worden de werkzaamheden begin juni afgerond.

Kolham

De nieuwe Argos in Kolham is voor GP Groot de eerste locatie in Groningen. Het wordt gevestigd op bedrijventerrein Rengers dat vlakbij de A7 ligt. Het tankstation beschikt over drie pompeilanden waarvan één transporteiland. Op twee pompeilanden wordt Euro 95, Diesel en Blue One 95 aangeboden. Het transporteiland is special voor zwaar transport en beschikt over een highspeed dieselpomp en een Adblue-installatie. Medio mei wordt gestart met de bouw van dit tankstation en eind juli wordt het opgeleverd.

Beide tanklocaties worden onbemand geëxploiteerd en zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Het Argos-promotieteam zal de nieuwe locaties door middel van opvallende acties rond de zomervakantie officieel openen. Het aantal tankstations van GP Groot komt na de opening van de twee verkooppunten op 45, inclusief de stations die door het bedrijf worden bevoorraad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.