Vakblad TankPro groeit door naar 30.000 bezoekers per maand

Het vakblad voor de tankstation- en carwashbranche TankPro vestigde onlangs een record door maar liefst ruim dertigduizend unieke bezoekers in één maand naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht gezamenlijk bijna 77.000 pagina’s. Dat blijkt uit gegevens van het programma Google Analytics. Deze piek werd behaald in de dertig dagen tussen 11 februari en 11 maart van dit jaar.

TankPro startte in 2011 als vakblad met het doel om uitbaters van tankstations en carwashlocaties en anderen in de sector te informeren over ontwikkelingen en vernieuwingen die voor hen relevant zijn. Op die manier hoopt het vakblad hen te helpen om hun vak nóg beter uit te voeren.

Nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief zorgt iedere keer weer voor een piek aan bezoekers op onze website. Deze wordt momenteel verstuurd naar maar ruim 5.300 personen uit de branche. Een hoog percentage van deze groep opent en leest meerdere artikelen uit de nieuwsbrief.

TankPro hoopt toonaangevend te kunnen blijven in de branche, door ondernemers, maatschappijen en toeleveranciers te helpen bij het uitvoeren van hun vak. Daarbij is input van de lezers onmisbaar. De redactie staat dan ook altijd open voor nieuws en andere inhoudelijke ideeën voor artikelen, via redactie@tankpro.nl.

TankPro is een uitgave van ProMedia Group.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Vakblad TankPro groeit door naar 30.000 bezoekers per maand”

Gefeliciteerd TankPro! De TankPro nieuwsbrief is voor mij ‘vaste prik’ en ik haal er als adviseur in de tankstation branche altijd wel interessante informatie uit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakblad TankPro groeit door naar 30.000 bezoekers per maand | TankPro.nl

Vakblad TankPro groeit door naar 30.000 bezoekers per maand

Het vakblad voor de tankstation- en carwashbranche TankPro vestigde onlangs een record door maar liefst ruim dertigduizend unieke bezoekers in één maand naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht gezamenlijk bijna 77.000 pagina’s. Dat blijkt uit gegevens van het programma Google Analytics. Deze piek werd behaald in de dertig dagen tussen 11 februari en 11 maart van dit jaar.

TankPro startte in 2011 als vakblad met het doel om uitbaters van tankstations en carwashlocaties en anderen in de sector te informeren over ontwikkelingen en vernieuwingen die voor hen relevant zijn. Op die manier hoopt het vakblad hen te helpen om hun vak nóg beter uit te voeren.

Nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief zorgt iedere keer weer voor een piek aan bezoekers op onze website. Deze wordt momenteel verstuurd naar maar ruim 5.300 personen uit de branche. Een hoog percentage van deze groep opent en leest meerdere artikelen uit de nieuwsbrief.

TankPro hoopt toonaangevend te kunnen blijven in de branche, door ondernemers, maatschappijen en toeleveranciers te helpen bij het uitvoeren van hun vak. Daarbij is input van de lezers onmisbaar. De redactie staat dan ook altijd open voor nieuws en andere inhoudelijke ideeën voor artikelen, via redactie@tankpro.nl.

TankPro is een uitgave van ProMedia Group.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Vakblad TankPro groeit door naar 30.000 bezoekers per maand”

Gefeliciteerd TankPro! De TankPro nieuwsbrief is voor mij ‘vaste prik’ en ik haal er als adviseur in de tankstation branche altijd wel interessante informatie uit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.