Belgische softwareleverancier Icasa lanceert nieuwe website

Bron: Icasa

Softwareleverancier Icasa heeft zijn website vernieuwd. Reden hiervoor is dat het bedrijf de afgelopen jaren sterk heeft geïnvesteerd om zijn producten uit te breiden met nieuwe functionaliteiten, en dat wil de IT-speler ook vertalen naar de website. Zo is de nieuwe website gebruiksvriendelijker om te navigeren (zowel op desktop als op mobile apparaten) en voorzien van een totaal nieuwe ‘look’.

De IT-sector evolueert in een razendsnel tempo, en met zijn uitgebreid portfolio aan beheeroplossingen volgt Icasa deze ontwikkelingen op de voet. Daarom past het bedrijf zijn back-office ‘cloud’-oplossingen voortdurend aan aan veranderingen in de markt.

Icasa Group

Het bedrijf biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten en is actief in onder meer de tankstationbranche. Daarnaast biedt de groep ondersteunende IT-diensten en ‘business consulting’ aan. Met meer dan dertig jaar ervaring in het aanbieden van krachtige software-oplossingen heeft Icasa door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd in de energiesector.

Met de back-office cloud oplossingen XPetro Logistics (distributie en opslag), XPetro Stations (stations, tankkaarten en shops) en XBook Accounting (boekhouding) biedt het Belgische bedrijf zijn klanten een totaalpakket voor het beheer van hun downstream-activiteiten.

De nieuwe website is te bereiken via: www.icasa-group.com.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.