Ontmoet een inspirator, CEO of jonge ondernemer op de Benzinedag 2016

Jonge bezoekers van de Benzinedag kunnen tijdens het evenement diverse specialisten ontmoeten. Zo kunnen ze onder meer tijdens het eten in gesprek komen met Steve Westwell, CEO van de European Forecourt Retail Group (EFR), en hem het hemd van het lijf vragen. De zesde editie van het tankstation-evenement is op woensdag 16 maart en staat in het teken van de generatie Y, geboren tussen 1982 en 2001. Deze generatie is dan ook van harte welkom op de Benzinedag, die georganiseerd wordt door beveiligingsexpert BigBrother en plaatsvindt in bioscopencomplex Cinemec in Ede.

Met deze ‘meet and gr​eet’ voorziet het evenement voor de jonge generatie in een uniek parallel programma, waarmee ze aan tafel kan komen met een CEO, een jonge ondernemer of een inspirator. Aan de sessies doen mee:

  • Steve Westwell: Hij is CEO van de European Forecourt Retail Group (EFR) sinds juli 2015. De EFR Group beheert ongeveer twaalfhonderd tankstations in zowel Nederland, België, Luxemburg als Frankrijk en voert merken als Texaco, Firezone en BP (Frankrijk). EFR is de grootse petrolretailer van Nederland in aantal stations. Het bedrijf staat ook voor retail en baat in die context achthonderd shops uit, met merken als Go Fresh, Louis Delhaize en Carrefour Express.
  • Jitha van Staveren: Deze tankstation-ondernemer staat met maar liefst zes van haar stations in de top-10 van beste Shell-dealerlocaties en is één van de sprekers op de Benzinedag.
  • Steven Van Belleghem: Marketingprofessor op de Vlerick Business School in België en tevens keynote spreker, trendwatcher en inspirator.

Naast het kunnen ontmoeten van bovenstaande kenners, is er ook een uitgebreid sprekersprogramma, dat bestaat uit tankstation-ondernemers Koen van der Knaap, Pien Geerlings en Jitha van Staveren. Ook jonge consultants van de Young Advisory Group en marketingdeskundige Steven Van Belleghem spreken tijdens het evenement.

Benzinedag:

  • Woensdag 16 maart 2016
  • 15:30-21:00 uur
  • Bioscopencomplex Cinemec,
    Laan der Verenigde Naties 150,
    6716 JE in Ede

Kijk voor meer informatie op:
http://benzinedag.com/

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via:
https://forms.bigbrother.nl/benzinedag.htm

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.