Benzinedag zet jonge consultants in de schijnwerpers

Jonge consultants van de Young Advisory Group laten tijdens de Benzinedag hun licht schijnen over de tankstationbranche. Het bureau deed de afgelopen tijd onderzoek in opdracht van branchevereniging NOVE en vertelt over ontmoetingen die zij hadden met diverse managers en ondernemers uit de branche. De Benzinedag is een evenement van beveiligingsexpert BigBrother en richt zich volledig op de petrolbranche. Het vindt plaats op woensdag 16 maart in de Cinemec in Ede.

De Young Advisory Group (zie afbeelding onder) is een adviesbureau, volledig gerund door academische student-consultants. Sinds vijf jaar geven zij strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat, van MKB tot multinationals, waarbij bevlogen studenten het kloppende hart zijn van de organisatie.

De jonge adviseurs hebben de afgelopen tijd onderzoek gedaan naar de positie van brandstofhandelaren in de huidige en toekomstige branche. Resultaten van het onderzoek dat ze in opdracht van NOVE doen, worden niet gepresenteerd.

Interactie

Wel vertelt de Young Advisory Group over hun beeld, en de ervaringen die ze hebben opgedaan over de huidige brandstofmarkt en de brandstofhandelaren. Ook is ruimte voor interactie tussen sprekers en toehoorders. “We willen de zaal graag vragen welke ontwikkelingen op de brandstofmarkt de prioriteit verdienen als het gaat om het doen van investeringen.”, zegt Bernieke Roetert van het consultancybedrijf. “Daarover kan dan discussie ontstaan tussen de aanwezigen.”

Tijdens de vijfde editie van de Benzinedag staat de nieuwe generatie tankstationprofessionals centraal. Daarom zijn aan het programma diverse andere jonge sprekers toegevoegd. De drie ondernemers Koen van der Knaap, Pien Geerlings en Jitha van Staveren vertellen over hun ervaringen en hun visie op de branche. Ook marketingprofessor Steven Van Belleghem geeft weer acte de présence.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor het evenement via:

https://forms.bigbrother.nl/benzinedag.htm

YAG Foto

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Benzinedag zet jonge consultants in de schijnwerpers | TankPro.nl

Benzinedag zet jonge consultants in de schijnwerpers

Jonge consultants van de Young Advisory Group laten tijdens de Benzinedag hun licht schijnen over de tankstationbranche. Het bureau deed de afgelopen tijd onderzoek in opdracht van branchevereniging NOVE en vertelt over ontmoetingen die zij hadden met diverse managers en ondernemers uit de branche. De Benzinedag is een evenement van beveiligingsexpert BigBrother en richt zich volledig op de petrolbranche. Het vindt plaats op woensdag 16 maart in de Cinemec in Ede.

De Young Advisory Group (zie afbeelding onder) is een adviesbureau, volledig gerund door academische student-consultants. Sinds vijf jaar geven zij strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat, van MKB tot multinationals, waarbij bevlogen studenten het kloppende hart zijn van de organisatie.

De jonge adviseurs hebben de afgelopen tijd onderzoek gedaan naar de positie van brandstofhandelaren in de huidige en toekomstige branche. Resultaten van het onderzoek dat ze in opdracht van NOVE doen, worden niet gepresenteerd.

Interactie

Wel vertelt de Young Advisory Group over hun beeld, en de ervaringen die ze hebben opgedaan over de huidige brandstofmarkt en de brandstofhandelaren. Ook is ruimte voor interactie tussen sprekers en toehoorders. “We willen de zaal graag vragen welke ontwikkelingen op de brandstofmarkt de prioriteit verdienen als het gaat om het doen van investeringen.”, zegt Bernieke Roetert van het consultancybedrijf. “Daarover kan dan discussie ontstaan tussen de aanwezigen.”

Tijdens de vijfde editie van de Benzinedag staat de nieuwe generatie tankstationprofessionals centraal. Daarom zijn aan het programma diverse andere jonge sprekers toegevoegd. De drie ondernemers Koen van der Knaap, Pien Geerlings en Jitha van Staveren vertellen over hun ervaringen en hun visie op de branche. Ook marketingprofessor Steven Van Belleghem geeft weer acte de présence.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor het evenement via:

https://forms.bigbrother.nl/benzinedag.htm

YAG Foto

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.