Brand Oil zoekt een Account Manager M/V

Brandstofhandelaar Brand Oil uit Zutphen zoekt een ACCOUNT MANAGER RETAIL M/V. De functionaris is dagelijks onderweg op zoek naar nieuwe tankstations waarmee het netwerk kan worden uitgebreid. Daarnaast is hij of zij actief in het werven van klanten voor bestaande verkooppunten.

De geschikte kandidaat:

 • denkt en werkt op HBO-niveau
 • hebt (enige) commerciële ervaring in het werven van klanten
 • hebt sterke communicatieve vaardigheden
 • bent initiatiefrijk, creatief en leergierig
 • bent flexibel en kent geen 9-tot-5-mentaliteit
 • bent resultaatgericht en gaat tot het uiterste voor een tevreden klant
 • bent een doorzetter met een winnaarsmentaliteit
 • kunt zelfstandig werken

Brand Oil

Brand Oil Servicestations is een onafhankelijk familiebedrijf gevestigd in Zutphen. Wij manifesteren ons als een sterke regionale speler in de Nederlandse brandstoffenmarkt en exploiteren 19 bemande tankstations (Brand Oil) en 52 onbemande tankstations (amiGo) in 8 verschillende provincies. Wij vormen een platte, hechte organisatie waarin alles draait om de klant. Met een kleine honderd gemotiveerde medewerkers geven we vorm aan onze organisatie, waarbij de kernwaarden zijn: maatschappelijke betrokkenheid, plezier, milieuzorg en verantwoord resultaatgericht werken.

Wij bieden:

 • een marktconforme salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een enthousiast team van collega’s in een dynamisch familiebedrijf
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • een auto van de zaak, een laptop en een telefoon

Wanneer deze advertentie je aanspreekt en je herkent jezelf in de omschrijving dan ontvangen we graag vóór 15 maart je gemotiveerde reactie met CV, welke je mag mailen naar sollicitaties@brandoil.nl. Voor meer informatie over de functie kan je ook bellen: 0575-517957.

www.brandoil.nl
www.amigotankstations.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.