Steven Van Belleghem opnieuw spreker op Benzinedag 2016

De Belgische marketingdeskundige Steven Van Belleghem is opnieuw spreker op de Benzinedag. Hij laat zijn licht schijnen over de consument van de toekomst. Het evenement voor de tankstationbranche wordt georganiseerd door BigBrother en vindt plaats op woensdag 16 maart in Ede. Dit jaar is sprake van een speciale editie, waarbij extra aandacht is voor de jonge, nieuwe generatie tankstationprofessionals, die van harte wordt uitgenodigd om ook naar Ede te komen.

Tijdens de aankomende editie van de Benzinedag wordt een brug geslagen tussen generatie X (geboren tussen 1956 en 1985) en generatie Y (1982 tot 2001). Samen werpen de generaties een blik op de toekomst van de tankstationsector en het veranderende klantgedrag.

Van Belleghem is deskundige op het gebied van marketing en consumentengedrag en volgens hem verlangt de nieuwe consument naar ‘on-demand service’ en is gebruiksgemak zijn belangrijkste drijfveer voor merktrouw. Dat vertaalt zich onder meer in een voorkeur voor persoonlijke dienstverlening en ‘awesome companies’.

Succesverhalen

Voorts brengen nieuwe succesverhalen op het gebied van mobiliteit de markt in beweging, bijvoorbeeld de zelfrijdende auto en de taxidienst Uber. In zijn bevlogen stijl laat de Belg de toehoorders kennismaken met het consumptiegedrag dat de toekomstige klant typeert. De jongeren komen zelf ook aan het woord tijdens de Benzinedag. Details hierover worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Professionals uit de tankstationbranche én hun kinderen (14 tot 25 jaar) zijn van harte uitgenodigd voor dit unieke event in de tankstationmarkt. De Benzinedag wil namelijk inspiratie bieden over de generaties heen. Overigens is het programma ook zonder kinderen zeker de moeite waard.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.benzinedag.com en het laatste nieuws volgen via de Twitter-account @benzinedag. Het evenement begint om 15.00 uur en vindt plaats in bioscopencomplex Cinemec in Ede.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Steven Van Belleghem opnieuw spreker op Benzinedag 2016 | TankPro.nl

Steven Van Belleghem opnieuw spreker op Benzinedag 2016

De Belgische marketingdeskundige Steven Van Belleghem is opnieuw spreker op de Benzinedag. Hij laat zijn licht schijnen over de consument van de toekomst. Het evenement voor de tankstationbranche wordt georganiseerd door BigBrother en vindt plaats op woensdag 16 maart in Ede. Dit jaar is sprake van een speciale editie, waarbij extra aandacht is voor de jonge, nieuwe generatie tankstationprofessionals, die van harte wordt uitgenodigd om ook naar Ede te komen.

Tijdens de aankomende editie van de Benzinedag wordt een brug geslagen tussen generatie X (geboren tussen 1956 en 1985) en generatie Y (1982 tot 2001). Samen werpen de generaties een blik op de toekomst van de tankstationsector en het veranderende klantgedrag.

Van Belleghem is deskundige op het gebied van marketing en consumentengedrag en volgens hem verlangt de nieuwe consument naar ‘on-demand service’ en is gebruiksgemak zijn belangrijkste drijfveer voor merktrouw. Dat vertaalt zich onder meer in een voorkeur voor persoonlijke dienstverlening en ‘awesome companies’.

Succesverhalen

Voorts brengen nieuwe succesverhalen op het gebied van mobiliteit de markt in beweging, bijvoorbeeld de zelfrijdende auto en de taxidienst Uber. In zijn bevlogen stijl laat de Belg de toehoorders kennismaken met het consumptiegedrag dat de toekomstige klant typeert. De jongeren komen zelf ook aan het woord tijdens de Benzinedag. Details hierover worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Professionals uit de tankstationbranche én hun kinderen (14 tot 25 jaar) zijn van harte uitgenodigd voor dit unieke event in de tankstationmarkt. De Benzinedag wil namelijk inspiratie bieden over de generaties heen. Overigens is het programma ook zonder kinderen zeker de moeite waard.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.benzinedag.com en het laatste nieuws volgen via de Twitter-account @benzinedag. Het evenement begint om 15.00 uur en vindt plaats in bioscopencomplex Cinemec in Ede.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.