Berkman neemt Tamoil-tankstation in Halsteren over

Brandstofhandelaar Berkman neemt een onbemand tankstation in Halsteren over. Het gaat om een locatie aan de Wouwseweg in het Brabantse dorp. Momenteel staat er nog Tamoil op de luifel, maar op korte termijn wordt de vestiging omgekleurd naar de oranje-gele merkuitstraling van Berkman.

Het station was de afgelopen tijd onderwerp van een juridische strijd tussen huurder Tamoil en de verhuurster van het perceel. Beiden vonden dat ze mochten beslissen over de toekomst van de vestiging.

Rechtszaak

Tamoil wilde onderdelen gebruiken voor een andere locatie. De verhuurster wilde juist niet dat het station zou worden gesloopt. Een rechter heeft uiteindelijk in een kort geding een sloopverbod opgelegd aan Tamoil, gepaard gaande met een dwangsom van 100.000 euro.

Nu is de locatie dus overgegaan naar Berkman, meldt het bedrijf op zijn website. Op het station kunnen klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht voor benzine en diesel. Bij het aangrenzende garagebedrijf kunnen ze gebruikmaken van een bandenpomp.

Lees ook: Tamoil verliest rechtszaak over afbreken tankstation Halsteren

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.