AVIA opent nieuw onbemand station in het Brabantse Esbeek

Tankstationformule AVIA heeft een nieuwe locatie geopend in de Brabantse plaats Esbeek. Het gaat om een onbemand station op bedrijventerrein Mierbeek. De vestiging is 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor personenauto’s en vrachtwagens. Bij het nieuwe station kunnen euro 95, diesel, super clean 95 en multi power diesel worden getankt. Consumenten kunnen er betalen met de tankpassen van onder andere AVIA zelf, Tamoil, Multitankcard, Travelcard en Xximo.

De nieuwe locatie is gelegen aan de Notelstraat 44, vlakbij de provinciale weg N269. Eerder dit jaar werden ook al tankstations geopend in onder andere Nuenen, Andijk, Alphen aan den Rijn, Zaandam, Haarlem en Zuid-Beijerland.

Groeistrategie

De tankstationformule heeft een duidelijke groeistrategie gecommuniceerd. Tegen het einde van dit decennium wil het een netwerk hebben van zo’n 460 stations. Uit cijfers van Bovag en Rai Vereniging bleek dit jaar dat de onbemande AVIA XPress-formule momenteel één van de hardst groeiende merken van de petrolbranche is.

Lees ook: Tango, AVIA XPress en Firezone zijn snelst groeiende formules

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.