Uitgever van vakblad TankPro in lijst FD Gazellen 2015

ProMedia Group, de uitgever van online vakbladen TankPro, SpoorPro, OVPro, TaxiPro en VerkeersPro, staat in de lijst van FD Gazellen 2015. Het bedrijf staat op plek 25 in de categorie Noord-Brabant Klein. Tevens is tankstationketen Sakko uit Bergen op Zoom tweede geworden in de categorie Noord-Brabant Groot.

ProMedia Group geeft sinds enkele jaren diverse vakbladen uit op het gebied van mobiliteit en startte vijf jaar geleden met TankPro. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét vakblad in de branche met ruim twintigduizend unieke bezoekers per maand. Tevens is TankPro organisator van de Tankstation Vakbeurs en het Nationaal Tankstation Congres.

Sakko

Ook Sakko is dus opgenomen in de lijst van FD Gazellen en deed mee in de categorie Groot, voor ondernemingen met een minimale omzet van dertig miljoen euro. Het bedrijf heeft een netwerk van ongeveer dertig tankstations en heeft een duidelijke groeistrategie geformuleerd.

FD Gazelle is een initiatief van Het Financieele Dagblad en beloont bedrijven die hard groeien. Alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste twintig procent hebben laten zien, mogen zich een FD Gazelle noemen.

Daarnaast is er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Lees ook: Sakko genomineerd voor prijs voor snelst groeiende bedrijf

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.