Softwareleverancier Lodder opent vestiging in België

De Nederlandse softwareleverancier Lodder Applicaties versterkt zijn activiteiten in België. Het bedrijf opent een vestiging bij de zuiderburen en breidt zijn aanbod uit met de logistieke softwarepakketten topFuel en topStation. In Nederland is Lodder één van de grotere aanbieders van administratieve software voor de oliehandel en tankstationbranche.

Sinds drie jaar is het bedrijf vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Gorinchem actief in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen. Nu krijgt het bedrijf een echte thuisbasis bij de zuiderburen, gericht op de automotive- en petrolbranche. De Belgische medewerkers staan in voor het ondersteunen van de klanten aldaar.

Directie

De directie van Lodder Applicaties, bestaande uit Erno Lusse en Klaas Weeda, is zeer tevreden met de uitbreiding. Lusse zegt hierover: “We nemen in België een vliegende start, met een eigen kantoor en een uitgebreide klantenbasis.” Het andere directielid voegt daaraan toe: “De vele extra innovaties die wij in huis hebben, stellen we graag ter beschikking van onze nieuwe Belgische relaties.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Softwareleverancier Lodder opent vestiging in België | TankPro.nl

Softwareleverancier Lodder opent vestiging in België

De Nederlandse softwareleverancier Lodder Applicaties versterkt zijn activiteiten in België. Het bedrijf opent een vestiging bij de zuiderburen en breidt zijn aanbod uit met de logistieke softwarepakketten topFuel en topStation. In Nederland is Lodder één van de grotere aanbieders van administratieve software voor de oliehandel en tankstationbranche.

Sinds drie jaar is het bedrijf vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Gorinchem actief in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen. Nu krijgt het bedrijf een echte thuisbasis bij de zuiderburen, gericht op de automotive- en petrolbranche. De Belgische medewerkers staan in voor het ondersteunen van de klanten aldaar.

Directie

De directie van Lodder Applicaties, bestaande uit Erno Lusse en Klaas Weeda, is zeer tevreden met de uitbreiding. Lusse zegt hierover: “We nemen in België een vliegende start, met een eigen kantoor en een uitgebreide klantenbasis.” Het andere directielid voegt daaraan toe: “De vele extra innovaties die wij in huis hebben, stellen we graag ter beschikking van onze nieuwe Belgische relaties.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.