BP opent twee onbemande stations in Helmond en Hardenberg

BP heeft twee Express-locaties toegevoegd aan zijn netwerk. Het gaat om vestigingen in Hardenberg en in Helmond. Inmiddels heeft de Britse oliemaatschappij ongeveer zeventig onbemande stations in Nederland. Retaildirecteur Ruben Beens gaf onlangs in een interview met Tankpro aan dat verdere uitbreiding van het onbemande segment zeker tot de mogelijkheden behoort, al blijft de primaire aandacht uitgaan naar de bemande locaties.

Het station aan de Brink 7 in het Overijsselse Hardenberg is vorige maand geopend en is, in tegenstelling tot veel andere Express-stations, niet 24 uur per dag geopend. Tussen 23.00 en 06.00 uur kan er niet worden getankt. Bij de andere nieuwe locatie in Helmond kunnen klanten wel dag en nacht terecht. Het station is gevestigd aan de Heibloemweg 1 in de Brabantse stad.

Bemand

Hoewel inmiddels één op de vijf BP’s onbemand is, wil het bedrijf toch blijven focussen op het bemande segment. Belangrijk onderdeel hierbij is het verduurzamen van het shopassortiment om zich daarmee te kunnen onderscheiden van de concurrent, bijvoorbeeld door voedingsproducten te verkopen met het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming.

Lees ook: BP: focus op bemande stations ondanks groei onbemand

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP opent twee onbemande stations in Helmond en Hardenberg | TankPro.nl

BP opent twee onbemande stations in Helmond en Hardenberg

BP heeft twee Express-locaties toegevoegd aan zijn netwerk. Het gaat om vestigingen in Hardenberg en in Helmond. Inmiddels heeft de Britse oliemaatschappij ongeveer zeventig onbemande stations in Nederland. Retaildirecteur Ruben Beens gaf onlangs in een interview met Tankpro aan dat verdere uitbreiding van het onbemande segment zeker tot de mogelijkheden behoort, al blijft de primaire aandacht uitgaan naar de bemande locaties.

Het station aan de Brink 7 in het Overijsselse Hardenberg is vorige maand geopend en is, in tegenstelling tot veel andere Express-stations, niet 24 uur per dag geopend. Tussen 23.00 en 06.00 uur kan er niet worden getankt. Bij de andere nieuwe locatie in Helmond kunnen klanten wel dag en nacht terecht. Het station is gevestigd aan de Heibloemweg 1 in de Brabantse stad.

Bemand

Hoewel inmiddels één op de vijf BP’s onbemand is, wil het bedrijf toch blijven focussen op het bemande segment. Belangrijk onderdeel hierbij is het verduurzamen van het shopassortiment om zich daarmee te kunnen onderscheiden van de concurrent, bijvoorbeeld door voedingsproducten te verkopen met het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming.

Lees ook: BP: focus op bemande stations ondanks groei onbemand

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.