Zutphens Brand Oil-tankstation wint architectuurprijs

Het vorig jaar geopende Brand Oil-station in Zutphen heeft de publieksprijs gewonnen bij de Architectuur Prijs Achterhoek. De vestiging ligt op het bedrijventerrein De Mars in de Gelderse stad en is het vlaggenschip van de Zutphense brandstofhandelaar. De juryprijs ging aan de neus van Brand Oil voorbij.

Het ontwerp van het station is gedaan door Maas Architecten uit Lochem. Opvallend is vooral de grote rode schuin omhoog lopende luifel, die behoorlijk afwijkt van wat gebruikelijk is in de petrolsector. Vanwege de opvallende, afwijkende uitstraling heeft vakblad Tankpro dit station verwerkt in het logo van de Tankstation Vakbeurs.

Tankshop

Ook het interieur van het station is vernieuwend. De tankshop is ruim van opzet en biedt bezoekers veel mogelijkheden om te zitten. Ook het assortiment is behoorlijk afgeslankt. Daarnaast mikt het station niet alleen op het ontbijt- en het lunchmoment, maar ziet ook mogelijkheden om avondmaaltijden aan de man te brengen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zutphens Brand Oil-tankstation wint architectuurprijs | TankPro.nl

Zutphens Brand Oil-tankstation wint architectuurprijs

Het vorig jaar geopende Brand Oil-station in Zutphen heeft de publieksprijs gewonnen bij de Architectuur Prijs Achterhoek. De vestiging ligt op het bedrijventerrein De Mars in de Gelderse stad en is het vlaggenschip van de Zutphense brandstofhandelaar. De juryprijs ging aan de neus van Brand Oil voorbij.

Het ontwerp van het station is gedaan door Maas Architecten uit Lochem. Opvallend is vooral de grote rode schuin omhoog lopende luifel, die behoorlijk afwijkt van wat gebruikelijk is in de petrolsector. Vanwege de opvallende, afwijkende uitstraling heeft vakblad Tankpro dit station verwerkt in het logo van de Tankstation Vakbeurs.

Tankshop

Ook het interieur van het station is vernieuwend. De tankshop is ruim van opzet en biedt bezoekers veel mogelijkheden om te zitten. Ook het assortiment is behoorlijk afgeslankt. Daarnaast mikt het station niet alleen op het ontbijt- en het lunchmoment, maar ziet ook mogelijkheden om avondmaaltijden aan de man te brengen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.