Voorkom crimineel gedrag door investering in veiligheid

Criminele activiteiten komen helaas veelvuldig voor in de branche. Overvallen, agressie, doorrijders en andere brandstofdieven kunnen tankstation-ondernemers het leven behoorlijk zuur maken. Om maar te zwijgen van diefstal door eigen personeel. Toch zijn er behoorlijk wat maatregelen die een uitbater kan nemen om dergelijk gedrag terug te dringen. Bezoek de Tankstation Vakbeurs om meer te leren over wat een tankstationbedrijf kan doen om de veiligheid te vergroten.

Vandaag de dag zijn brandstofdiefstallen helaas schering en inslag. Niet alleen doorrijders slaan hun slag, ook professionele criminelen die bijvoorbeeld door manipulatie van het telwerk brandstof stelen zonder dat ondernemers dat merken, komen veelvuldig voor.

Ervaring

Natuurlijk is het nooit helemaal uit te sluiten. Maar ervaring toont aan dat ondernemers die daadwerkelijk investeren in veiligheidsmaatregelen minder last hebben van ongewenst gedrag.

Wil je daar meer van weten? Kom naar de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Er zijn diverse workshops over het vergroten van de veiligheid op het tankstation en het voorkomen van criminele activiteiten. Schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voorkom crimineel gedrag door investering in veiligheid | TankPro.nl

Voorkom crimineel gedrag door investering in veiligheid

Criminele activiteiten komen helaas veelvuldig voor in de branche. Overvallen, agressie, doorrijders en andere brandstofdieven kunnen tankstation-ondernemers het leven behoorlijk zuur maken. Om maar te zwijgen van diefstal door eigen personeel. Toch zijn er behoorlijk wat maatregelen die een uitbater kan nemen om dergelijk gedrag terug te dringen. Bezoek de Tankstation Vakbeurs om meer te leren over wat een tankstationbedrijf kan doen om de veiligheid te vergroten.

Vandaag de dag zijn brandstofdiefstallen helaas schering en inslag. Niet alleen doorrijders slaan hun slag, ook professionele criminelen die bijvoorbeeld door manipulatie van het telwerk brandstof stelen zonder dat ondernemers dat merken, komen veelvuldig voor.

Ervaring

Natuurlijk is het nooit helemaal uit te sluiten. Maar ervaring toont aan dat ondernemers die daadwerkelijk investeren in veiligheidsmaatregelen minder last hebben van ongewenst gedrag.

Wil je daar meer van weten? Kom naar de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Er zijn diverse workshops over het vergroten van de veiligheid op het tankstation en het voorkomen van criminele activiteiten. Schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.