Argos opent onbemand tankstation in Vught

Oliehandelaar Argos heeft onlangs een onbemande locatie geopend in het Brabantse Vught. Het station De Baarzen aan de Kempenlandstraat was van de familie Moonen, maar is inmiddels in handen gekomen van Argos, die het naar de eigen uitstraling heeft omgekleurd. Deze en volgende week vinden er diverse openingsacties plaats.

Op het station worden de traditionele brandstoffen verkocht. Ook is er blue one 95 te koop, een alternatief voor benzine. Deze brandstof bevat tien procent ethanol in plaats van de gebruikelijke vijf procent. Daardoor is het minder vervuilend. Ook heeft het een scherpere adviesprijs dan normale benzine.

Veiling

Eerder dit najaar verkreeg Argos een station aan de N57 bij de jaarlijkse veilingen van snelwegstations. Inmiddels staat de teller van de Rotterdamse oliehandel op ruim zestig locaties. Het gaat hierbij in veel gevallen om onbemande stations.

Ook heeft het bedrijf diverse vestigingen, waarvan het alleen het voorterrein zelf exploiteert en de shop en carwash verhuurt. Zo werd in februari bekend dat Argos elf locaties verhuurt aan Tanqplus, die daar uitsluitend de shop en wasgelegenheid exploiteert. Ook met andere exploitanten zijn inmiddels soortgelijke constructies opgestart.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Argos opent onbemand tankstation in Vught”

Yvonne Schutrup|12.11.15|12:53

Gefeliciteerd en veel succes Argos en Autobedrijf Moonen met deze mooi verbouwde locatie in Vught !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos opent onbemand tankstation in Vught | TankPro.nl

Argos opent onbemand tankstation in Vught

Oliehandelaar Argos heeft onlangs een onbemande locatie geopend in het Brabantse Vught. Het station De Baarzen aan de Kempenlandstraat was van de familie Moonen, maar is inmiddels in handen gekomen van Argos, die het naar de eigen uitstraling heeft omgekleurd. Deze en volgende week vinden er diverse openingsacties plaats.

Op het station worden de traditionele brandstoffen verkocht. Ook is er blue one 95 te koop, een alternatief voor benzine. Deze brandstof bevat tien procent ethanol in plaats van de gebruikelijke vijf procent. Daardoor is het minder vervuilend. Ook heeft het een scherpere adviesprijs dan normale benzine.

Veiling

Eerder dit najaar verkreeg Argos een station aan de N57 bij de jaarlijkse veilingen van snelwegstations. Inmiddels staat de teller van de Rotterdamse oliehandel op ruim zestig locaties. Het gaat hierbij in veel gevallen om onbemande stations.

Ook heeft het bedrijf diverse vestigingen, waarvan het alleen het voorterrein zelf exploiteert en de shop en carwash verhuurt. Zo werd in februari bekend dat Argos elf locaties verhuurt aan Tanqplus, die daar uitsluitend de shop en wasgelegenheid exploiteert. Ook met andere exploitanten zijn inmiddels soortgelijke constructies opgestart.

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Argos opent onbemand tankstation in Vught”

Yvonne Schutrup|12.11.15|12:53

Gefeliciteerd en veel succes Argos en Autobedrijf Moonen met deze mooi verbouwde locatie in Vught !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.