Moederbedrijven Multi Energy en Boedelbak ronden fusie af

Aanbieders van mobiliteitsdiensten Markeur en Spuigroep hebben hun fusie afgerond. De moederbedrijven van Multi Energy (Markeur) en Boedelbak en Achilles Brandstoffen Maatschappij (Spuigroep) hebben eerder al aangegeven samen te willen gaan. Er moest echter nog toestemming worden verkregen van de bevoegde autoriteiten. Die is inmiddels binnen, waardoor de fusie is geformaliseerd.

Voordat de fusie bekend werd gemaakt, besloot Markeur-dochter Multi Energy al om zijn ruim dertig tankstations van de hand te doen. Het netwerk bestond uit stations in het midden en noorden van het land, voornamelijk onder Esso- en Shell-vlag. Nieuwe eigenaar is De Haan Minerale Oliën. Spuigroep is moederbedrijf van Achilles Brandstoffen Maatschappij, één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie.

Boedelbak

Markeur en Spuigroep zijn actief op diverse markten in de mobiliteit, bijvoorbeeld autoverhuur en leasing. Spuigroep is bovendien moederbedrijf van Boedelbak, waarvan de aanhangwagens op veel tankstations te huur zijn.

Volgens beide bedrijven ontstaat door de fusie een toonaangevende onderneming, die verdergaat onder de naam Spuigroep. Het bedrijf komt onder leiding van ceo Leo van Beukering. Onder zijn leiding verschuift de focus naar het succesvol integreren van beide ondernemingen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Moederbedrijven Multi Energy en Boedelbak ronden fusie af | TankPro.nl

Moederbedrijven Multi Energy en Boedelbak ronden fusie af

Aanbieders van mobiliteitsdiensten Markeur en Spuigroep hebben hun fusie afgerond. De moederbedrijven van Multi Energy (Markeur) en Boedelbak en Achilles Brandstoffen Maatschappij (Spuigroep) hebben eerder al aangegeven samen te willen gaan. Er moest echter nog toestemming worden verkregen van de bevoegde autoriteiten. Die is inmiddels binnen, waardoor de fusie is geformaliseerd.

Voordat de fusie bekend werd gemaakt, besloot Markeur-dochter Multi Energy al om zijn ruim dertig tankstations van de hand te doen. Het netwerk bestond uit stations in het midden en noorden van het land, voornamelijk onder Esso- en Shell-vlag. Nieuwe eigenaar is De Haan Minerale Oliën. Spuigroep is moederbedrijf van Achilles Brandstoffen Maatschappij, één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie.

Boedelbak

Markeur en Spuigroep zijn actief op diverse markten in de mobiliteit, bijvoorbeeld autoverhuur en leasing. Spuigroep is bovendien moederbedrijf van Boedelbak, waarvan de aanhangwagens op veel tankstations te huur zijn.

Volgens beide bedrijven ontstaat door de fusie een toonaangevende onderneming, die verdergaat onder de naam Spuigroep. Het bedrijf komt onder leiding van ceo Leo van Beukering. Onder zijn leiding verschuift de focus naar het succesvol integreren van beide ondernemingen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.