Nijol breidt uit met overname Esso-station Amsterdam

Brandstofhandelaar Nijol heeft haar netwerk uitgebreid met de overname van een tankstation in Amsterdam. Momenteel staat daar nog Esso op de luifel, maar binnen afzienbare tijd wordt dit station omgekleurd naar Texaco. Nijol heeft een groeistrategie en nam eerder dit najaar ook al drie vestigingen over in Den Haag.

De Nijmeegse handelaar wordt niet alleen de nieuwe eigenaar van het station, maar gaat de vestiging ook zelf exploiteren. Het bedrijf heeft momenteel een netwerk van zo’n 150 locaties, vooral van de Texaco-formule. Ook heeft het stations onder de eigen Nijol-vlag en locaties waar het aardgas onder druk (cng) verkoopt, onder de Fuwell-formule.

Exxon Mobil

Het Amsterdamse station aan de Johan van Hasseltweg is een bemande locatie met een carwash, die nu nog in handen is van Esso-moederbedrijf Exxon Mobil. Die oliemaatschappij heeft echter in Nederland en andere Europese landen de strategie om locaties af te stoten.

Zo werd eerder dit jaar bijvoorbeeld bekend dat er ruim honderd stations worden verkocht aan nieuwkomer NRG Value en werden er vorig jaar al vestigingen verkocht aan onder meer Haan en Vissers Olie.

Gerbert Vissers en Eric van Voorthuizen van Vissers Olie zijn twee van de sprekers op het Nationaal Tankstation Congres. Zij praten over de trends die zij zien in de tankstationmarkt en waarom zij nog steeds geloven in bemande stations. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/tankstation-congres/. Of schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nijol breidt uit met overname Esso-station Amsterdam | TankPro.nl

Nijol breidt uit met overname Esso-station Amsterdam

Brandstofhandelaar Nijol heeft haar netwerk uitgebreid met de overname van een tankstation in Amsterdam. Momenteel staat daar nog Esso op de luifel, maar binnen afzienbare tijd wordt dit station omgekleurd naar Texaco. Nijol heeft een groeistrategie en nam eerder dit najaar ook al drie vestigingen over in Den Haag.

De Nijmeegse handelaar wordt niet alleen de nieuwe eigenaar van het station, maar gaat de vestiging ook zelf exploiteren. Het bedrijf heeft momenteel een netwerk van zo’n 150 locaties, vooral van de Texaco-formule. Ook heeft het stations onder de eigen Nijol-vlag en locaties waar het aardgas onder druk (cng) verkoopt, onder de Fuwell-formule.

Exxon Mobil

Het Amsterdamse station aan de Johan van Hasseltweg is een bemande locatie met een carwash, die nu nog in handen is van Esso-moederbedrijf Exxon Mobil. Die oliemaatschappij heeft echter in Nederland en andere Europese landen de strategie om locaties af te stoten.

Zo werd eerder dit jaar bijvoorbeeld bekend dat er ruim honderd stations worden verkocht aan nieuwkomer NRG Value en werden er vorig jaar al vestigingen verkocht aan onder meer Haan en Vissers Olie.

Gerbert Vissers en Eric van Voorthuizen van Vissers Olie zijn twee van de sprekers op het Nationaal Tankstation Congres. Zij praten over de trends die zij zien in de tankstationmarkt en waarom zij nog steeds geloven in bemande stations. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/tankstation-congres/. Of schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.